Στη σύλληψη του Θέμη Αδαμαντίδη μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό της συντρόφου του αναφέρθηκε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας τη Δευτέρα (4/7) αποκαλύπτοντας μία ιστορία από τα παλιά με πρωταγωνιστή τον τραγουδιστή.

Όπως τόνισε στον ΣΚΑΪ ο Σταύρος Μπαλάσκας «ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει απασχολήσει την αστυνομία αρκετές φορές» ενώ είπε πως ελπίζει να αποδειχθεί ότι δεν χτύπησε τελικά γυναίκα.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας είχε δει από κοντά τον Θέμη Αδαμαντίδη «πριν από 14 χρόνια όταν πολύ νευριασμένος και όχι πολύ στα καλά του» όταν μπήκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Ζωγράφου στις 10 το πρωί «ώστε να δει τον κρατούμενο – ποινικό αδερφό του». Σύμφωνα με τον συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ. ο τραγουδιστής δεν είχε καλή συμπεριφορά. «Τρίκλιζε, κάτι είχε πιει» δήλωσε.

«Έχει ξανααπασχολήσει πολλές φορές. Σαν τραγουδιστής είναι από τους ιδιαίτερα αγαπητούς εγώ τον αγαπώ και έχω πάει πολλές φορές σε καταστήματα στα οποία εργάζεται να τον δω. Καλό θα είναι μερικές φορές όταν έχουμε ένα τέτοιο δημόσιο προφίλ, να αποφεύγουμε άλλα πράγματα», είπε ο συνδικαλιστής αστυνομικός.

«Έχει ψιλονευριάσει με την αστυνομία επειδή κάνει τη δουλειά της»

Σύμφωνα μάλιστα με τον κ. Μπαλάσκα, ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει «ψιλονευριάσει» με την αστυνομία επειδή κάνει τη δουλειά της.

«Έχει ψιλονευριάσει με εμάς ο Αδαμαντίδης, γιατί του βάλαμε χειροπέδες… Ας του πούμε τώρα από τηλεοράσεως του Θέμη: Θέμη, δουλειά μας είναι, μην νευριάζεις μαζί μας. Μην νευριάζεις και με τα παιδιά που σε πήγαν στο δικαστήριο τώρα, ας το», τόνισε.