Η 33χρονη Βρετανίδα που έπεσε θύμα βιασμού ενώ έκανε διακοπές στην Κρήτη δηλώνει στην ιστοσελίδα της Daily Mail πως ο βιαστής της δεν είναι ο πατέρας της, όπως υποστηρίζει η τοπική αστυνομία. Το θύμα ισχυρίζεται πως ο πατέρας ήταν στο ξενοδοχείο την ώρα της επίθεσης.

Η 33χρονη μίλησε υπό καθεστώς ανωνυμίας για νομικούς λόγους, στη Daily Mail και κατηγορεί την Eλληνική Αστυνομία, λέγοντας πως κατηγόρησαν και συνέλαβαν λάθος άνθρωπο και πως έχουν αφήσει τον πραγματικό βιαστή της «να κυκλοφορεί ελεύθερος». Για τον πατέρα της δηλώνει πως «είναι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, η Ελληνική Αστυνομία λέει ότι ο 62χρονος έκανε άσεμνες χειρονομίες στην κόρη του μέσα σε ένα μπαρ όπου έπιναν και οι δυο τους την περασμένη εβδομάδα, χτύπησε την κοπέλα στο πρόσωπο, και μετά την έσυρε σε μια έρημη παραλία και τη βίασε. Συνελήφθη το περασμένο Σάββατο, και εμφανίστηκε στο δικαστήριο εχθές.

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα πήγε στην αστυνομία την περασμένη εβδομάδα για να αναφέρει ότι είχε βιαστεί. Παραδέχτηκε ότι ήταν μεθυσμένη εκείνη τη στιγμή και κατέθεσε στην αστυνομία ότι δεν θυμάται τίποτα για τον βιαστή της, εκτός από το ότι φορούσε ολόλευκα ρούχα.

Οι αστυνομικοί λέγεται ότι συγκέντρωσαν στοιχεία από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης (CCTV) που δείχνουν τον πατέρα της γυναίκας – φορώντας ολόλευκα – να την ξυλοκοπεί και στη συνέχεια να της επιτίθεται σεξουαλικά.

Η Βρετανίδα όμως έχει άλλη γνώμη για το πώς έγιναν τα γεγονότα. Σύμφωνα με τα όσα λέει η ίδια ο πατέρας της είχε γυρίσει στο ξενοδοχείο την ώρα της επίθεσης και ότι είναι απολύτως σίγουρα ότι το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και τα δείγματα DNA που συνελλέχθησαν και από τους δύο θα οδηγήσουν στην απαλλαγή του.

«Μπορώ να σας πω 100% ότι δεν με βίασε. Ζω με τον μπαμπά μου στο Ηνωμένο Βασίλειο, πήγα μαζί του διακοπές στην Ελλάδα και είναι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έκανε κάτι τόσο αηδιαστικό. Το είπα και στην Ελληνική Αστυνομία αυτό, όμως απλώς με αγνοούν… Πρόκειται για μια πολύ αγχωτική και τραυματική κατάσταση, αλλά υπάρχει ελπίδα για εμάς. Μας είπε ο δικαστής ότι εάν η εξέταση DNA του πατέρα μου αποδείξει την αθωότητά του, θα τον αφήσουν να φύγει».