Η γυναίκα που σύμφωνα με την ανάρτησή του αυτόχειρα γυμναστή στη Θεσσαλονίκη φέρεται να τον οδήγησε στην οικονομική και συναισθηματική καταστροφή «σπάει τη σιωπή» της και δίνει τη δική της εκδοχή για τα όσα έγιναν.

Με δήλωσή της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η γυναίκα-αράχνη υποστηρίζει ότι «η κατάχρηση ουσιών είχε επηρεάσει πάρα πολύ και τον χαρακτήρα και την κρίση του», ότι την είχε απειλήσει και ότι «η ζωή μας είχε γίνει κόλαση, τίποτα από όλα όσα έχει γράψει δεν είναι αλήθεια».

Αναλυτικά η δήλωση της:

«Όταν ο αυτόχειρας με προσέγγισε μέσω social media, τίποτα απολύτως δεν προμήνυε όλα όσα ακολούθησαν. Όταν του είπα ότι θα πρέπει να χωρίσουμε, καθώς δεν άντεχα άλλο τη βιαιότητά του, την ακραία ζηλοτυπία του, την εμμονή του, ξεκίνησα να ζω υπό καθεστώς διαρκούς φόβου για τα παιδιά μου και για ‘μένα. Με αφορμή την ανθρωποκτονία της άτυχης γυναίκας μέσα στο τσιπουράδικό της, τον Μάρτη που μας πέρασε, μου είπε ότι δεν θα έχω καλύτερη τύχη. Η κατάχρηση ουσιών είχε επηρεάσει πάρα πολύ και τον χαρακτήρα και την κρίση του. Η ζωή μας είχε γίνει κόλαση, τίποτα από όλα όσα έχει γράψει δεν είναι αλήθεια. Τα έκανε όλα για να με εκδικηθεί και να καταστρέψει εμένα και όλα όσα αγαπώ. Με νοιάζουν μόνο τα παιδιά μου, αν δεν είχα την απόλυτη στήριξη των παιδιών μου και του πατέρα τους, δεν ξέρω κι εγώ τι θα έκανα».

Στην εκπομπή μίλησε και ο δικηγόρος της γυναίκας, επαναλαμβάνοντας ότι η πελάτισσά του αρνείται όσα της καταλογίζει ο αυτόχειρας γυμναστής και ότι υπάρχει μήνυμά του προς την 50χρονη ότι «χάνει 60.000 ευρώ στο Bitcoin μέσα σε λίγες ώρες».

Ο κ. Κωνσταντίνος Κόλτσης επανέλαβε ότι ο γυμναστής που έβαλε τέλος στη ζωή του είχε στείλει λίγες μέρες νωρίτερα ένα revenge porn βίντεο, με την εντολέα του και τον ίδιο, με παραλήπτες, μεταξύ άλλων, τον πρώην σύζυγο της «γυναίκας-αράχνη» και το σχολείο της κόρης της.