Εξακολουθεί να παραμένει εξαφανισμένος ο Θύμιος Μπουγάς που έπεσε θύμα σκληρού bullying στον Πύργο και έκτοτε τα ίχνη του αγνοούνται. Στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, εμφανίστηκε ο ανιψιός του, Γεράσιμος, απευθύνοντας νέα έκκληση για τον εντοπισμό του.

Όπως τόνισε ο ανιψιός του αγνοούμενου άνδρα, αν τον εντοπίσει κάποιος, καλύτερα θα είναι να επικοινωνήσει με τις αρχές, παρά να προσπαθήσει να τον προσεγγίσει ο ίδιος, καθώς ο Θύμιος φοβάται μετά τα γεγονότα που αντιμετώπισε.

«Θείε, έστω μια επικοινωνία μαζί μας, με την οικογένειά σου. Σε παρακαλώ πολύ, ανησυχούμε πολύ, σε θέλουμε πίσω» σημείωσε ο Γεράσιμος, ο οποίος βρέθηκε για τη γέννηση του παιδιού του στο ίδιο νοσοκομείο που είχε νοσηλευτεί ο Θύμιος μετά το ατύχημα που είχε.

Δήμαρχος Πύργου: Αν βοηθάει κάποιος τον Θύμιο, ας τον πείσει να επιστρέψει

Ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος μίλησε στο «Φως στο Τούνελ» για τις προσπάθειες που κάνει η δημοτική αρχή για τον εντοπισμό του αγνοούμενου Θύμιου Μπουγά.

Όπως τόνισε ο δήμαρχος Πύργου, οι προσπάθειες συνεχίζονται αμείωτες από αστυνομία και δημοτική αρχή, αλλά και εθελοντές, που αναζητούν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στο Θύμιο.

«Αυτό που έχω να πω είναι ότι το θέμα υγείας που έχει ο Θύμιος με τη διατροφή του, τον οδηγεί σε κάποιον ιδιώτη γιατρό για να τον βοηθήσει. Καλώ σαν γιατρός όλους τους συναδέλφους αν τον δουν να τον βοηθήσουν να επιστρέψει» συμπλήρωσε ο κ. Αντωνακόπουλος.

«Το κακό γίνεται με λίγους, δεν θέλει πολλούς» σημείωσε ο δήμαρχος Πύργου, υπογραμμίζοντας ότι οι πράξεις μια παρέας οδήγησε τον Θύμιο στην απόφαση να εξαφανιστεί και να φτάσει να κινδυνεύει η υγεία του.

«Πλέον, η δημοτική αρχή μπορεί να βοηθήσει τον Θύμιο και το έχω συζητήσει και με την αδελφή του» πρόσθεσε ο κ. Αντωνακόπουλος.

Οι εικόνες από τα Χανιά

Στο μεταξύ, τηλεθεάτρια της εκπομπής από τα Χανιά, έστειλε εικόνες ενός νεαρού που κυκλοφορεί φορώντας χειρουργική μάσκα στο πρόσωπο.

Στις φωτογραφίες φαίνεται ένας άνδρας που φορά στρατιωτικό παντελόνι και μάυρο πανωφόρι, αλλά και χειρουργική μάσκα.

Η εκπομπή ζήτησε τη βοήθεια της οικογένειας του Θύμιου για περισσότερες πληροφορίες και πιθανή ταυτοποίηση.