Σήμερα θα εξεταστεί από ψυχίατρο ο 52χρονος που το περασμένο Σάββατο 7 Μαΐου παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητό του δύο 77χρονους στη Μονεμβασιά.

O ψυχίατρος, στον οποίο μέχρι και χθες που απολογήθηκε ο 52χρονος αρνούνταν να πάει ισχυριζόμενος ότι είναι καλά, θα θα κάνει την πραγματογνωμοσύνη και με βάση τα αποτελέσματα ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την τύχη του, πιθανόν το απόγευμα, σύμφωνα με το Mega.

O δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας δήλωσε ότι αιτία για την τραγωδία ήταν η μεγάλη ποσότητα κορτιζόνης που του χορηγήθηκε στο πλαίσιο θεραπείας που λάμβανε για τη μέση, καθώς και η κληρονομικότητα ψυχιατρικών διαταραχών. Σύμφωνα με τον κ. Κούγια συνομίλησε 10 λεπτά με τον πελάτη του, αλλά δεν μπορούσε να συνεννοηθεί.

Στην απολογία του ο 52χρονος είπε ότι δεν θυμάται τίποτα, παρά μόνο τον φάρο του περιπολικού που τον ακολουθούσε και τον καλούσε να σταματήσει το αυτοκίνητό του.

Σήμερα στις 11:00 θα γίνει η κηδεία των δύο 77χρονων που παρασύρθηκαν από το αυτοκίνητο του δράστη ενώ βρίσκονταν πάνω στο μηχανάκι τους και σύρθηκαν για μέτρα, μέχρι τον θάνατό τους.