Δικαιωμένη αισθάνεται η Φωτεινή Κρυστάλλη από τη Φθιώτιδα, σύζυγός του Στέλιου Μπουσδούκου, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε προ ημερών στον παράδρομο της εθνικής. «Είναι μια μεγάλη δικαίωση για μένα. Δεν περίμενα τέτοια άμεση ανταπόκριση και μάλιστα από τον πρωθυπουργό…» λέει η κυρία Κρυστάλλη, η οποία είχε αποστείλει ανοιχτή επιστολή στον πρωθυπουργό, τον υπουργό Μεταφορών και τους βουλευτές του νομού Φθιώτιδας για το θέμα της ανανέωσης του διπλώματος στους ηλικιωμένους.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας, η σύζυγος του Στέλιου Μπουσδούκου δέχτηκε τηλεφώνημα από το γραφείο του πρωθυπουργού και ενημερώθηκε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης διάβασε την επιστολή της και δεσμεύεται ότι θα αλλάξει το νομοθετικό πλαίσιο για την ανανέωση των αδειών οδήγησης, το οποίο θα γίνει πιο αυστηρό για τα ηλικιωμένα άτομα.

Ο Στέλιος Μπουσδούκος

Η Φωτεινή Κρυστάλλη αιφνιδιάστηκε, αφού δεν περίμενε μια τόσο άμεση ανταπόκριση και μάλιστα από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, όπως λέει.

«Είμαι πολύ συγκινημένη. Όταν άκουσα ότι ο πρωθυπουργός διάβασε την επιστολή που του έστειλα και ότι δεσμεύεται να αλλάξει το νομοθετικό πλαίσιο για την ανανέωση των διπλωμάτων, πραγματικά τα έχασα. Είναι μια μεγάλη δικαίωση για μένα. Ο σύζυγος μου δεν γυρίζει πίσω το ξέρω. Όμως ίσως σωθούν νέοι άνθρωποι και δεν μείνουν κάποια αλλά παιδάκια χωρίς πατέρα, όπως το δικό μου. Δεν περίμενα τέτοια άμεση ανταπόκριση και μάλιστα από τον πρωθυπουργό. Θα συνεχίσω τον αγώνα μου στη μνήμη του Στέλιου και περιμένω οι δεσμεύσεις να γίνουν πράξεις…» δήλωσε η κυρία Κρυστάλλη στο lamiareport.gr.

Άμεση ήταν και η ανταπόκριση του βουλευτή Φθιώτιδας Γιώργου Κοτρωνιά ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα επικοινώνησε με τη σύζυγο του Στέλιου Μπουσδούκου και κατέθεσε ερώτηση στη βουλή, τόσο για την ασφαλή χρήση των παραδρόμων στη Φθιώτιδα καθώς και τη διαδικασία ανανέωσης διπλωμάτων οδήγησης σε υπέργηρα άτομα.