«Ναι» είπε το αρμόδιο δικαστικό Συμβούλιο στο αίτημα της 18ης τακτικής ανακρίτριας για άρση του τηλεφωνικού και ηλεκτρονικού απορρήτου στην υπόθεση με κεντρικό πρόσωπο τη Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία είναι προσωρινά κρατούμενη στον Κορυδαλλό για την δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας.

Οι δικαστές, με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, με βούλευμα έκαναν δεκτό το αίτημα της δικαστικής λειτουργού και πλέον άνοιξε ο δρόμος για να μπουν στο «μικροσκόπιο» των αρχών τα 8 οκτώ κινητά, η Smart τηλεόραση, το laptop και το tablet που κατασχέθηκαν στο σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα.

Κρίσιμο, μεταξύ άλλων, στην συγκεκριμένη έρευνα είναι να αναζητηθούν ενδεχόμενα ίχνη που θα οδηγούν στην προμήθεια της θανατηφόρας κεταμίνης ή άλλων «ύποπτων» ουσιών.

Παράλληλα, η ανακρίτρια, σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζει τις κλήσεις για τους πρώτους μάρτυρες που θα εξεταστούν στο πλαίσιο της ανάκρισης. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι πρώτες μαρτυρικές καταθέσεις είναι θέμα χρόνου καθώς πρόθεση είναι η ανάκριση να προχωρήσει με γοργούς ρυθμούς.