Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. έχει μπει η καταγγελία μίας νεαρής κοπέλας στον Πειραιά ότι έπεσε θύμα βιασμού, από έναν άνδρα που γνώρισε σε κάποιο μπαρ και -άγνωστο πως σύμφωνα με την ίδια- ξύπνησε το πρωί της επόμενης ημέρας με αυτόν στο πλευρό της.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Δευτέρας (28/3), με την κοπέλα να αναφέρει στους αστυνομικούς ότι μετά από διασκέδαση με την παρέα της, πήγε για ένα τελευταίο ποτό σε κάποιο μπαρ στην Ιερά Οδό. Εκεί, σύμφωνα πάντα με όσα υποστηρίζει η ίδια, την προσέγγισε ένας άγνωστος σε αυτή άνδρας, τσούγκρισε το ποτήρι της με το δικό του και έκτοτε η ίδια άρχισε να ζαλίζεται γι’ αυτό προσπάθησε να φύγει με ταξί. Μάλιστα, φέρεται να είχε την αίσθηση, ότι καθώς περίμενε ταξί ήταν δίπλα της ο άγνωστος.

Ωστόσο, με βάση την καταγγελία, όταν το πρωί ξύπνησε αντίκρισε δίπλα της τον άνδρα, που είχε τσουγκρίσει το ποτήρι της στο μπαρ, γυμνό. Όταν αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά, ο άνδρας αυτός ντύθηκε, άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της κι έφυγε. Η ίδια υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα βιασμού και ότι είχε μώλωπες από τη βίαιη συμπεριφορά του συγκεκριμένου άνδρα.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε σε Τμήμα Ασφαλείας του Πειραιά και εξετάζεται από την ΕΛ.ΑΣ.