Έφτασε πριν λίγο στο δικαστήριο για να απολογηθεί ο 31χρονος που κατηγορείται ότι βίασε μία 18χρονη, την οποία ξεγέλασε μέσω μιας αγγελίας για babysitter.

Ο άνδρας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές με κλοπές. Στο Facebook είναι γνωστός με το nickname «Πάνος Ερωτιάρης».

H 18χρονη πήγε ανυποψίαστη στο σπίτι που της υπέδειξε ο 31χρονος, ο οποίος την περίμενε εμφανίζοντας της ένα προφίλ οικογενειάρχη που σε καμία περίπτωση δεν είχε πρόθεση να τη βλάψει. Όσον αφορά την απουσία εκείνη τη στιγμή της υποτιθέμενης συζύγου και του παιδιού, τη δικαιολόγησε λέγοντας ότι χρειάστηκε να πάνε σε ένα συγγενικό τους πρόσωπο.

Αφού συζήτησαν για λίγο στο σαλόνι του σπιτιού, ο 31χρονος φέρεται να της πρότεινε να δει το δωμάτιο του παιδιού. Κάπου εκεί ξεκίνησε ο εφιάλτης για τη 18χρονη κοπέλα, καθώς εμφανίστηκε από πίσω της με έναν σουγιά και απαίτησε να γδυθεί για να μην την μαχαιρώσει. Η νεαρή με φόβο για τη ζωή της υπάκουσε τον 31χρονο, ο οποίος την πέταξε στο κρεβάτι και σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η κοπέλα όρμησε πάνω της και τη βίασε.