Χειροπέδες σε έναν 31χρονο, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό μιας 18χρονης κοπέλας, πέρασαν αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής, το απόγευμα της Τρίτης στον Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 31χρονος είχε προσεγγίσει μέσω διαδικτυακής εφαρμογής την 18χρονη, προφασιζόμενος ότι θέλει να της προσφέρει δουλειά ως babysitter για το τριών ετών παιδί του. Έτσι την έπεισε να πάει σε ένα διαμέρισμα στη Νέα Φιλαδέλφεια προκειμένου να συναντηθούν, να συζητήσουν για τη δουλειά και να γνωρίσει το παιδί.

Ανυποψίαστη η 18χρονη πήγε στο σπίτι που της υπέδειξε ο 31χρονος, ο οποίος την περίμενε εμφανίζοντας της ένα προφίλ οικογενειάρχη που σε καμία περίπτωση δεν είχε πρόθεση να τη βλάψει. Όσον αφορά την απουσία εκείνη τη στιγμή της υποτιθέμενης συζύγου και του παιδιού, τη δικαιολόγησε λέγοντας ότι χρειάστηκε να πάνε σε ένα συγγενικό τους πρόσωπο.

Η επίθεση

Αφού συζήτησαν για λίγο στο σαλόνι του σπιτιού, ο 31χρονος φέρεται να της πρότεινε να δει το δωμάτιο του παιδιού. Κάπου εκεί ξεκίνησε ο εφιάλτης για τη 18χρονη κοπέλα, καθώς εμφανίστηκε από πίσω της με έναν σουγιά και απαίτησε να γδυθεί για να μην την μαχαιρώσει. Η νεαρή με φόβο για τη ζωή της υπάκουσε τον 31χρονο, ο οποίος την πέταξε στο κρεβάτι και σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η κοπέλα όρμησε πάνω της και τη βίασε.

Μόλις ο 31χρονος την άφησε να φύγει, η 18χρονη ενημέρωσε τον φίλο της και την Αστυνομία για το τι ακριβώς συνέβη στο διαμέρισμα, που όπως αποδείχθηκε δεν ανήκε καν στον συγκεκριμένο άνδρα. Την προανάκριση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής, όπου κατάφερε να εντοπίσει και να συλλάβει τον φερόμενο ως δράστη στην περιοχή του Πειραιά και πλέον το λόγο έχει η Δικαιοσύνη.