Ένα ακόμα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έρχεται στο φως, αυτή τη φορά στην Κίσαμο, της Κρήτης, με έναν 46χρονο να κακοποιεί για χρόνια την 37χρονη σύζυγό του, υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ από τις εκρήξεις βίας και τους ξυλοδαρμούς είχαν επηρεαστεί και τα τρία τους παιδιά.

Του ανταποκριτή μας από το Flashnews.gr στα Χανιά

Η 37χρονη προσπαθούσε να αντιμετωπίσει την κατάσταση εντός της οικογένειας προσφεύγοντας η ίδια αλλά και μαζί με τον σύζυγό της σε ψυχολογικές δομές υποστήριξης.

Επίσης και τα παιδιά, τα οποία είχαν επηρεαστεί από το τοξικό και βίαιο περιβάλλον λόγω της βίαιης συμπεριφοράς του 46χρονου, είχαν μαθησιακά προβλήματα στο σχολείο και χρειάστηκαν και αυτά ψυχολογική υποστήριξη.

Γυναίκα που έχει πιάσει τα πόδια της και κλαίει

Οι Αρχές ενημερώθηκαν με ανώνυμη επιστολή

Οι Αρχές ενημερώθηκαν με ανώνυμη επιστολή και ξεκίνησε η διακριτική διερεύνηση της υπόθεσης από το αστυνομικό τμήμα Κισάμου. Οι αστυνομικοί επικοινώνησαν με την 37χρονη, η οποία δεν ήθελε να προχωρήσει σε καταγγελία καθώς ήλπιζε πως τα πράγματα κάποια στιγμή θα βελτιωνόντουσαν.

Όμως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το βράδυ της Κυριακής 13 Μαρτίου, ο 46χρονος επέστρεψε σπίτι του σε κατάσταση μέθης και ακολούθησε ένα ακόμη επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας.

Συνελήφθη ο 46χρονος

Το πρωί της Δευτέρας η 37χρονη προσέφυγε στο Α.Τ. Κισάμου με αποτέλεσμα ο 46χρονος να συλληφθεί με την διαδικασία του αυτοφώρου και να οδηγηθεί στην Δικαιοσύνη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως παραδέχθηκε τα σφάλματά του και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το αλκοόλ και δόθηκε εντολή – με την θέληση και του ίδιου – να ακολουθήσει θεραπεία σε κέντρο αποτοξίνωσης από το αλκοόλ.