Για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και αφορά τα τρία παιδιά της ίδιας οικογένειας που έχασαν τη ζωή τους στην Πάτρα μίλησαν το πρωί της Τετάρτης (16/3) ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος και ο συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας, Σταύρος Μπαλάσκας. «Είναι μια περίεργη υπόθεση» τόνισε ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος ενώ ο Σταύρος Μπαλάσκας τόνισε πως «υπάρχει σοβαρή εξέλιξη».

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο Mega ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος επεσήμανε: «Οι αιτίες αυτής της υπόθεσης είναι δουλειά της ιατρικής και επιστήμης είτε της αστυνομιάς».

«Όταν τον περασμένο Ιανουάριο πληροφορηθήκαμε για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ο πατέρας της μικρής μας ζήτησε να κατεβάσουμε την ανάρτηση και μέχρι στιγμής δεν έχουμε βγάλει κανένα συμπέρασμα, υπάρχει η έρευνα του τμήματος Ανθρωποκτονιών αλλά και η ιατροδικαστική έρευνα. Η ιατροδικαστής Πατρών, κ. Τζιόλα, έχει διαχειριστεί τον θάνατο της μικρής Ίριδας και όχι και των τριών παιδιών» αποκάλυψε.

«Δεχτήκαμε ένα ευγενικού περιεχομένου τηλεφώνημα από τον πατέρα» σημείωσε και επεσήμανε: «Δεν έχουμε βγάλει συμπέρασμα. Είναι μια υπόθεση δύο ταχυτήτων. Μέχρι και χτες αργά το βράδυ είχαμε την πληροφορία πως θα μπορούσαμε ακόμη να είχαμε και συλλήψεις» δήλωσε.

«Ό,τι λέγεται πρέπει να λέγεται με φειδώ. Υπάρχει σοβαρή εξέλιξη στην υπόθεση» επεσήμανε από την πλευρά του ο Σταύρος Μπαλάσκας επίσης στο Mega.

«Τα στοιχεία που θα προκύψουν θα αποτελέσουν άλμα για την υπόθεση και αφορούν τις τοξικολογικές εξετάσεις» συμπλήρωσε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ.