Στο επίκεντρο έρχεται ξανά η σχέση του πατέρα και της μητέρας των τριών κοριτσιών που πέθαναν μέσα σε λίγα χρόνια στην Πάτρα. Οι γονείς είχαν διαψεύσει κατά τακτά χρονιά διαστήματα τις φήμες ότι είχαν κάνει αίτηση διαζυγίου, όμως μια μαρτυρία φέρνει νέα δεδομένα.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία στον Alpha και την εκπομπή Tlive ο Μάνος έχει επαφή με μία κοπέλα από την Αθήνα από τον Δεκέμβριο του 2021, περίπου ενάμιση μήνα πριν από τον χαμό της Τζωρτζίνας.

«Ο πατέρας των παιδιών χώρισε και μένει με μία κοπέλα στην Αθήνα. Η κοπέλα αυτή φιλοξενείται από άλλα δύο άτομα. Μένουν όλοι μαζί. Συνολικά μένουν τέσσερα άτομα στο ίδιο σπίτι. Η επαφή του πατέρα των παιδιών με την κοπέλα που τον φιλοξενεί ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2021. Ο πατέρας των παιδιών είναι πάρα πολύ στενοχωρημένος και πολύ προβληματισμένος» αναφέρει η μαρτυρία.

Χαρακτηριστικές είναι και οι αναρτήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις 13 Φεβρουαρίου. «Τι θα κάνεις 14 Φεβρουαρίου; Θα περπατώ στον δρόμο, θα βλέπω ερωτευμένα ζευγαράκια και θα τους φωνάζω “κάποια μέρα θα χωρίσετε”» έγραφε χαρακτηριστικά.

Η απάντηση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Η 33χρονη μητέρα επιβεβαιώνει ότι ο Μάνος δεν είναι στο σπίτι τους και επισημαίνει ότι δεν γνωρίζει αν η φίλη που φιλοξενεί τον Μάνο είναι και η σχέση του.

«Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε μαζί με τον Μάνο. Έχει μεταβεί στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους. Γνωρίζω ότι μένει με μία φίλη του. Δεν είναι μόνοι τους, μένουν και άλλοι μαζί. Εγώ γνωρίζω ότι είναι μία κοπέλα που τον φιλοξενεί. Τον φιλοξενεί για οικονομικούς λόγους. Εγώ δεν ξέρω ποια είναι αυτή η κοπέλα. Τώρα, αν αυτή η φίλη του είναι και σχέση του δεν το γνωρίζω εγώ» είχε πει η μητέρα.