Η μικρή Τζωρτζίνα -ένα εκ των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα– εμφάνιζε σημαντική εναλλαγή στους σφυγμούς μόνο όταν δεν είχε δίπλα γιατρούς, υποστήριξε το ρεπορτάζ της εκπομπής «Live News».

Σύμφωνα με την εκπομπή του Mega, φέρεται οι γιατροί να είπαν ότι το παιδί είχε σταθερή εικόνα, όποτε δίπλα της ήταν γιατρός, αλλά εμφάνιζε σημαντικές και αδικαιολόγητες εναλλαγές, μόλις έμενε χωρίς κάποιον ειδικό δίπλα της.

«Ποτέ δεν παρουσίαζε αυτή την εικόνα, αυτή την καθοδική πορεία, τη βραδυκαρδία και ξαφνική ταχυκαρδία», φέρεται να ανέφεραν χαρακτηριστικά, ενώ φέρεται να πρόσθεσαν πως «οι σχετικές καταγραφές ήταν ευθεία γραμμή με πρόσκαιρες καμπυλώσεις».

Σημειώνεται, ότι το ρεπορτάζ της εκπομπής, είχε αναφέρει ότι μισή ώρα πριν η μητέρα καλέσει τους γιατρούς για την κρίση που έπαθε η κόρη της, φέρεται το παιδί να εμφάνισε βραδυκαρδία με τους παλμούς να πέφτουν αισθητά. Παρόλα αυτά, η εκπομπή υποστήριξε ότι μπορεί να καταγράφηκε ως γεγονός χάρη στο μόνιτορ, που ήταν συνδεδεμένο το παιδί, όμως η μητέρα δεν ειδοποίησε ποτέ τους γιατρούς.