Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε σήμερα ο 60χρονος καθ’ ομολογία δράστης του τετραπλού φονικού στην Ανδραβίδα. Κατηγορείται για την τετραπλή δολοφονία των δύο γονέων, τους οποίους πυροβόλησε και των δύο παιδιών τους, που τα έπνιξε.

Ο δικηγόρος του Σπύρος Ανδριόπουλος, τον οποίο διόρισε το κράτος καθώς κανένας δικηγόρος δεν ήθελε να τον αναλάβει, είπε ότι «ο πελάτης μου δεν έχει ιδιαίτερη επαφή με το περιβάλλον» και «δηλώνει μετανιωμένος για τις πράξεις του και λυπάται πολύ».

Κατά τη μεταφορά του χθες (8/3) στο Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας φορούσε μάσκα και κουκούλα, και με σκυμμένο το κεφάλι μπήκε γρήγορα μέσα στο κτήριο, ενώ το πλήθος τον αποδοκίμασε.

Σε ό,τι αφορά στις δολοφονίες των δύο βρεφών της οικογένειας, ηλικίας δύο και τριών ετών αντίστοιχα, ο 60χρονος δεν τους έχει ομολογήσει. Kατά τη διάρκεια της προανακριτικής διαδικασίας αναφέρθηκε στην παρουσία των δύο βρεφών στο σπίτι, λέγοντας στη συνέχεια ότι δεν θέλει να θυμηθεί τι έγινε ακριβώς. Το μόνο που είπε στους αστυνομικούς ήταν ότι «δεν έχει συγχώρεση για αυτό».

«Αν μπορείς, βοήθησέ με να πέσω στα μαλακά»

Χθες η εφημερίδα «Πελοπόννησος» έφερε στο φως δύο ακόμα στιγμιότυπα κατά τη διάρκεια της εξέτασής του, που φανερώνουν το θράσος και τον κυνισμό του.

Αρχικά ενοχλήθηκε που οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν 15.000 ευρώ στο σπίτι του. «Μου πήρατε τα λεφτά… Γιατί μου τα πήρατε;», φώναζε σε εμβρόντητο αξιωματικό. Ακολούθησε η δεύτερη πρόκληση. Απευθυνόμενος στον ίδιο αξιωματικό της Ασφάλειας, του είπε: «Αν μπορείς, βοήθησέ με να πέσω στα μαλακά».