Μετά από περίπου τέσσερις ώρες ολοκληρώθηκε η απολογία του ενός εκ των συλληφθέντων για τη δολοφονία του Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για τον 20χρονο συνοδηγό Αλβανικής υπηκοότητας του πρώτου αυτοκινήτου, ο οποίος, σύμφωνα με τον Alpha, φέρεται να παραδέχτηκε την εμπλοκή στο περιστατικό, αλλά όχι τη συμμετοχή στη δολοφονία.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο τρόπος με τον οποίο απαντούσε προκάλεσε εκνευρισμό και ένταση στην ανακρίτρια η οποία διέκοψε για λίγο τη διαδικασία, ώστε να επανέλθει η τάξη και να συνεχιστεί η διαδικασία οποία συνολικά διήρκησε 4 ώρες.

«Ήμουν εκεί και συνεπλάκη με αυτόν που είχε στα χέρια του το κράνος και όχι με τον θανόντα, με χτύπησε με το κράνος και τον τραυμάτισε με μαχαίρι δύο φορές στο πόδι» φέρεται να είπε στην απολογία του ο 20χρονος.

Tι κατέθεσε ο 21χρονος Έλληνας

Η απολογία του δεύτερου συλληφθέντα, του 21χρονου Έλληνα, κράτησε, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, πάνω από 2 ώρες. Ο 21χρονος επέβαινε και αυτός στο λευκό όχημα, παραδέχθηκε ότι βρισκόταν στο σημείο αλλά ότι δεν είχε εμπλοκή.

«Βγήκα για λίγο από το όχημα, δεν πρόλαβα να πλησιάσω στο σημείο της επίθεσης, είδα τους άλλους να επιστρέφουν και μπήκα πάλι στο αυτοκίνητο» φέρεται να είπε στην απολογία του.