Θύμα οπαδικής βίας στην Καλαμαριά πριν από μερικούς μήνες φέρεται να έχει πέσει ο ένας εκ των οκτώ συλληφθέντων για την υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday.gr, ο ένας εκ των συλληφθέντων Γ.Κ. ξυλοκοπήθηκε και μαχαιρώθηκε πριν από εννέα μήνες, στο σώμα και στο πρόσωπο, στην περιοχή της Καλαμαριάς, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο για άμεση χειρουργική επέμβαση στο μάτι.

Πίσω από το επεισόδιο φέρεται να κρύβονταν οπαδικές διαφορές, σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής σελίδας. Ο Γ.Κ. κατάφερε και ανάρρωσε μετά την επιτυχημένη εγχείρηση στο νοσοκομείο.

Σημειώματα και λουλούδια στον τόπο δολοφονίας του Άλκη

Έπαιζε σε ομάδα που συνεργάζεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον έδιωξαν λόγω συμπεριφοράς

Ο 21χρονος σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr έπαιζε σε ακαδημία ποδοσφαίρου που συνεργάζεται με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία μάλιστα φέρει το ίδιο έμβλημα στη φανέλα.

Πηγές από το περιβάλλον της ομάδας ανέφεραν στην τοπική σελίδα, ότι ο Γ.Κ. έπαιξε επτά μήνες, ωστόσο το 2015 τον έδιωξαν λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς. Τον επόμενο χρόνο οδηγήθηκε σε άλλη ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενώ λίγο καιρό αργότερα σταμάτησε το ποδόσφαιρο.