Τα κίνητρα του 23χρονου που φέρεται να σκότωσε τον 56χρονο πατέρα του στα Κύμινα της Θεσσαλονίκης ψάχνουν οι Αρχές. Ο άνδρας εντοπίστηκε με τραύματα από μαχαίρι στο σπίτι που έμενε.

Ο γιος φέρεται να λογομάχησε για άγνωστο λόγο με τον πατέρα του το βράδυ και πάνω στον καβγά πληροφορίες αναφέρουν ότι του κατάφερε θανάσιμα χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο.

Στην ΕΛ.ΑΣ. σήμανε συναγερμός, με τους άντρες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, να διεξάγουν αυτή την ώρα ενδελεχείς έρευνες για το τί ακριβώς συνέβη.

Παραδόθηκε και ομολόγησε

Ο 23χρονος σύμφωνα με τις ίδιες ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής πληροφορίες, μετέβη για άγνωστο λόγο στο αστυνομικό τμήμα Μουδανιών όπου και φέρεται να παραδόθηκε ομολογώντας στην πράξη του αναφέρει το grtimes.gr.

Η μητέρα του απουσίαζε την ώρα του εγκλήματος από το σπίτι και λέγεται ότι επισκεπτόταν την κόρη της πού σπουδάζει εκτός νομού. Κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για καλή και ευκατάστατη οικογένεια, χωρίς προβλήματα, αναφέρονται όμως σε κάποια ψυχολογικά προβλήματα, που φέρεται να αντιμετώπιζε ο γιος. Η οικογένεια έχει και μία κόρη.