Εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, με τον εισαγγελέα να προχωράει στην άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της Γεωργίας, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.

Νωρίτερα, μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης ο δικηγόρος της κοπέλας, αναφέρθηκε σε αυτά που προκύπτουν από την ιατροδικαστική εξέταση σημειώνοντας ότι δείχνει εκχυμώσεις και η ιατροδικαστής υπογράφει πως δεν αποκλείεται να έγιναν ασελγείς πράξεις κατά τη συνουσία.

«Στο γραφείο μου υπάρχουν καταγγελίες, σε μένα προσωπικά, ότι υπάρχει κύκλωμα που προωθεί γυναίκες σε πάρτι» είπε o συνήγορος της 24χρονης και πρόσθεσε ότι δύο γυναίκες έχουν καταγγείλει βιασμό τους «κατά τον ίδιο τρόπο» το 2016 και 2018, αντίστοιχα.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Για τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης της 24χρονης, μιλά στο Newsbeast, ο δικηγόρος της, Θανάσης Ζιώγας. «Εμείς στα χέρια μας έχουμε την επίσημη ιατροδικαστική έκθεση και όχι τις τοξικολογικές. Η ιατροδικαστική έκθεση, παρότι η κοπέλα δεν εξετάστηκε αμέσως, μιλάει για εκχυμώσεις της 24χρονης στους μηρούς και στην κνήμη και δεν αποκλείει και τις σεξουαλικές πράξεις άρα περιμένουμε να επιβεβαιώσουμε και με τις τοξικολογικές που δεν έχουν βγει».

«Υπάρχουν άλλες δυο καταγγελίες στο χώρο της Θεσσαλονίκης για το κύκλωμα που ερευνάται. Δεν σχετίζονται με το επίμαχο πάρτι παρότι και ανήκουν στην δεύτερη, παράλληλη έρευνα. Είναι στο πλαίσιο της έτερης δίωξης που είναι σε εξέλιξη» επιβεβαίωσε ο κ. Ζιώγας.

«Οι τοξικολογικές πάντως δεν έχουν βγει επίσημα, δεν τις έχει καν στα χέρια της η ανακρίτρια. Η πληροφορία είναι δημοσιογραφική» επανέλαβε.

Η αστυνομία για τις εξετάσεις

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης με ανακοίνωσή της για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας, αναφέρει πως δεν της έχουν παραδοθεί ακόμη τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει: «Aναφορικά με υπόθεση που αφορά σε καταγγελία για βιασμό σε βάρος 24χρονης ημεδαπής, για την οποία ανακοινώθηκε ήδη σύλληψη 27χρονου ημεδαπού σε Ενημερωτικό Δελτίο που εκδόθηκε την (02-01-2022), γνωστοποιείται ότι δεν έχουν παραδοθεί ακόμη στην Υπηρεσία μας τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που παραγγέλθηκαν από την αρμόδια Υπηρεσία».