Μία ακόμα ιστορία εκδικητικής πορνογραφίας πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης στη Θεσσαλονίκη. Το θύμα κατήγγειλε τον πρώην σύντροφό της αλλά και τον φίλο του ότι δημοσίευσαν ροζ βίντεο, στο οποίο φαίνεται η ίδια.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι ο φίλος ήταν εκείνος ο οποίος υπέκλεψε το βίντεο και το διακίνησε στη συνέχεια στο διαδίκτυο.

Η 34χρονη γυναίκα έμαθε για το βίντεο με τις προσωπικές ευαίσθητες στιγμές που είχε με τον σύντροφό της στις αρχές του 2016 και αμέσως προσέφυγε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενώ είχαν βρεθεί και τα ηλεκτρονικά ίχνη του φίλου του πρώην συντρόφου της και έτσι κατέστησαν και οι δύο κατηγορούμενοι.

Το ροζ βίντεο ελήφθη, όπως υποστήριξε κάτω από πίεση χωρίς η ίδια να το επιθυμεί και αμέσως ζήτησε στον σύντροφό της να το διαγράψει αλλά αυτός το έβαλε σε κρυφό φάκελο.

Η γυναίκα η οποία κατέθεσε σήμερα, Παρασκευή 14 Ιανουαρίου στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης είπε πως άνηκε στον καλλιτεχνικό χώρου, ωστόσο, απομακρύνθηκε μετά τη διαρροή του βίντεο.

«Καταστράφηκα οικονομικά»

Η 34χρονη ισχυρίστηκε επίσης ενώπιον του δικαστηρίου ότι καταστράφηκε οικονομικά, διότι το συγκεκριμένο βίντεο φτάνει στους νέους της εργοδότες και εκείνη αναγκάζεται να προσφεύγει συνεχώς στη δικαιοσύνη. «Οι εταιρείες μου γύρισαν την πλάτη» είπε.