Για το περιστατικό της σύλληψης έξι φοιτητών από την αστυνομία στην ΑΣΟΕΕ μίλησε φοιτήτρια της σχολής, η οποία μεταξύ άλλων, ανέφερε, ότι άνδρες της ΟΠΚΕ μπήκαν στη σχολή την ώρα των μαθημέτων για να κάνουν τις συλλήψεις.

Συγκεκριμένα η κοπέλα αναφέρει στη μαρτυρία της: «Καθόμασταν στη σχολή και ακούμε ξαφνικά ΟΠΚΕ, και τρέχουμε να δούμε τι γίνεται και βλέπουμε ΟΠΚΕ μπροστά μας μέσα στη Σχολή την ώρα των μαθημάτων, τους είδα να συλλαμβάνουν φοιτητές. Δεν γνωρίζω γιατί τους συνέλαβαν, δεν υπήρξε συζήτηση. Οι φοιτητές αυθόρμητα τους φωνάξαμε να φύγουν από τη σχολή και έφυγαν μαζί με τους συλληφθέντες. Δεν γνωρίζω κάτι για την πληροφορία για το γκρέμισμα τοίχου.

Αυτό που είδα είναι ότι μέρα μεσημέρι την ώρα των μαθημάτων συνέλαβαν φοιτητές. Εχθές βγήκαν τόσα σκάνδαλα για τη σχολή, ο πρύτανης δεν ήταν εκεί ούτε η πρυτανεία για να πάρει θέση, και μπήκε και η αστυνομία στη σχολή. Αύριο έχουμε γενική συνέλευση στη 1».

Δείτε το βίντεο με τη μαρτυρία της:

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία προσχώρησε σε έξι συλλήψεις αργά το μεσημέρι της Τετάρτης (12/1) όταν ομάδα ατόμων επιχείρησε να σπάσει τοίχο και να αποκτήσει πρόσβαση στην ΑΣΟΕΕ.

Το περιστατικό έγινε μια ημέρα μετά τον ξυλοδαρμό του καθηγητή από ομάδα ατόμων μέσα στο αμφιθέατρο, για τον οποίο υπάρχει καταγγελία για τοκογλυφία αλλά και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε ανήλικο.