Υπό δικαστικό έλεγχο για σοβαρότατα αδικήματα βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ο καθηγητής ο οποίος το μεσημέρι της Τρίτης (11/1) δέχτηκε επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων μέσα σε αμφιθέατρο του Οικονομικού Πανεπιστημίου (πρώην ΑΣΟΕΕ).

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι υπάρχει δικαστική διαμάχη με πρώην συνέταιρο και συνάδελφό του, ο οποίος τον κατήγγειλε για τοκογλυφία από κοινού και εκβίαση από κοινού. Ο ίδιος, στη μήνυση του, αναφέρεται σε περιστατικά που φέρονται να συνέβησαν πριν από περίπου μία 5ετία και αφορούσαν –σύμφωνα με τη μήνυση- εικονικό τιμολόγιο και πληρωμή προς τη σύζυγό του ύψους δεκάδων χιλιάδων ευρώ.

Ο μηνυτής του καθηγητή φέρεται να έχει καταθέσει ακόμα, ότι έγινε μάρτυρας και άλλων παραβατικών πράξεων (σ.σ. προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε ανήλικο) από τον πρώην συνέταιρό του, αλλά και ότι ο ίδιος δέχτηκε στη συνέχεια απειλές για τη ζωή του.

Βίντεο που φέρεται να δείχνει εικόνες από το αμφιθέατρο όπου σημειώθηκε η επίθεση:

Επίθεση αναρχικών σε καθηγητή που διδάσκει αυτή τη στιγμή μέσα σε αμφιθέατρο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο μάθημα Χρηματοοικονομική Διοίκηση του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας. Οποίος/α μπορεί κοινοποιεί.

Posted by Project ΠΑΝΚΣ on Tuesday, January 11, 2022