Υπό δικαστικό έλεγχο για σοβαρότατα αδικήματα βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ο καθηγητής ο οποίος το μεσημέρι της Τρίτης (11/1) δέχτηκε επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων μέσα σε αμφιθέατρο του Οικονομικού Πανεπιστημίου (πρώην ΑΣΟΕΕ).

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι υπάρχει δικαστική διαμάχη με πρώην συνέταιρο και συνάδελφό του, ο οποίος τον κατήγγειλε για τοκογλυφία από κοινού και εκβίαση από κοινού. Ο ίδιος, στη μήνυση του, αναφέρεται σε περιστατικά που φέρονται να συνέβησαν πριν από περίπου μία 5ετία και αφορούσαν –σύμφωνα με τη μήνυση- εικονικό τιμολόγιο και πληρωμή προς τη σύζυγό του ύψους δεκάδων χιλιάδων ευρώ.

Ο μηνυτής του καθηγητή φέρεται να έχει καταθέσει ακόμα, ότι έγινε μάρτυρας και άλλων παραβατικών πράξεων (σ.σ. προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε ανήλικο) από τον πρώην συνέταιρό του, αλλά και ότι ο ίδιος δέχτηκε στη συνέχεια απειλές για τη ζωή του.

Βίντεο που φέρεται να δείχνει εικόνες από το αμφιθέατρο όπου σημειώθηκε η επίθεση:

Επίθεση αναρχικών σε καθηγητή που διδάσκει αυτή τη στιγμή μέσα σε αμφιθέατρο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο μάθημα Χρηματοοικονομική Διοίκηση του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας. Οποίος/α μπορεί κοινοποιεί.

Posted by Project ΠΑΝΚΣ on Tuesday, January 11, 2022
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.