Στην Ευελπίδων θα οδηγηθεί τη Δευτέρα ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης κατηγορούμενος ότι προκάλεσε φθορές με το αυτοκίνητό του σε σταθμευμένα οχήματα, μια μάντρα και μια γκαραζόπορτα και εγκατέλειψε το σημείο του ατυχήματος, στην οδό Καραολή και Δημητρίου στη Φιλοθέη.
Ο ηθοποιός θα παραμείνει το βράδυ κρατούμενος στο τμήμα τροχαίας Κηφισιάς.
Στο σημείο όπου έγινε το τροχαίο με «πρωταγωνιστή» τον γνωστό ηθοποιό παραμένουν τα τρία από τα τέσσερα οχήματα τα οποία παρέσυρε με το τζιπ του.
«Υπολογίζω ότι έγινε γύρω στις δύο τα ξημερώματα του Σαββάτου το περιστατικό γιατί άκουσα ένα τράνταγμα όσο ήμουν στο δωμάτιό μου. Υπέθεσα ότι θα ήταν κάποιος σεισμός, σαν αυτούς που έγιναν πρόσφατα, αλλά ήταν το συγκεκριμένο τρακάρισμα» λέει στο Orange Press νέος από οικογένεια που χτυπήθηκε όχημά της.
«Το δικό μου το αυτοκίνητο είναι το Corsa που ήταν σταθμευμένο στο πάρκινγκ και δεν έπαθε τίποτα, ήμουν τυχερός. Το Mercedes A Class είναι της μητέρας μου και το άλλο το αμάξι του γείτονα, έχει διαλυθεί. Έχει σπάσει ο άξονας. Το πρωί μας χτύπησαν το κουδούνι κατά τις οκτώ και μας είπαν ότι μας τράκαραν» προσθέτει.