Σε μια βαθιά προσωπική και συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε η Μαντόνα στην πρώτη της συνέντευξη μετά από εννέα χρόνια, μιλώντας στο podcast «On Purpose» με τον Τζέι Σέτι (Jay Shetty). Η βασίλισσα της Pop αποκάλυψε ότι υπήρξαν στιγμές στη ζωή της που έφτασε στο σημείο να σκεφτεί την αυτοκτονία, περιγράφοντας την περίοδο αυτή ως «επώδυνη». «Υπήρχαν στιγμές στη ζωή μου που ήθελα να κόψω τα χέρια μου… Σκέφτηκα πραγματικά να αυτοκτονήσω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η «πιο επώδυνη στιγμή» ήταν η μάχη για τον Ρόκο

Η Μαντόνα έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στη δικαστική διαμάχη που είχε με τον πρώην σύζυγό της, Γκάι Ρίτσι , το 2016, για την επιμέλεια του γιου τους, Ρόκο. Ο τότε 16χρονος Ρόκο είχε επιλέξει να εγκαταλείψει την περιοδεία της μητέρας του, «Rebel Heart», για να ζήσει με τον πατέρα του στο Λονδίνο.

Η τραγουδίστρια περιέγραψε τον αγώνα της για την επιμέλεια ως τη μεγαλύτερη κρίση στη ζωή της:

«Ίσως η πιο επώδυνη στιγμή στη ζωή μου, όπου πραγματικά δεν μπορούσα να βρω διέξοδο, ήταν όταν πέρασα αυτή τη μάχη για την επιμέλεια του γιου μου… Αλλά κάποιος που προσπαθεί να μου πάρει το παιδί ήταν σαν να με σκότωνε. Έτσι το ένιωθα», εξομολογήθηκε.

Εκείνη την περίοδο, ενώ έπρεπε να βρίσκεται στη σκηνή κάθε βράδυ λόγω της περιοδείας, η ψυχική της κατάσταση ήταν οριακή. «Ξάπλωνα στο πάτωμα του καμαρινιού μου και έκλαιγα. Πίστευα πραγματικά ότι ήταν το τέλος του κόσμου. Δεν το άντεχα», μοιράστηκε η σταρ.

Η διαμάχη έληξε με συμφωνία ώστε ο Ρόκο να παραμείνει στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η Μαντόνα, η οποία απέδωσε στις πνευματικές της αναζητήσεις μέσω της Καμπάλα (Kabbalah) το ότι ξεπέρασε την κρίση, σημείωσε ότι σήμερα έχει «πολύ καλή σχέση» με τον γιο της. «Είμαι χαρούμενη να πω ότι είμαι πολύ καλή φίλη με τον γιο μου», δήλωσε.

Μαντόνα_Γκάϋ Ρίτσι

Η συμφιλίωση με αδελφό της πριν το τέλος

Η τραγουδίστρια μίλησε επίσης για την τεταμένη σχέση που είχε με τον αδελφό της, Κρίστοφερ, ο οποίος πέθανε τον Ιούνιο του 2024 μετά από μάχη με τον καρκίνο. Η Μαντόνα τόνισε τη σημασία της συγχώρεσης ως πράξη αυτοπροστασίας.

«Το να κρατάς μίσος, κακία ή να θες να υποφέρει κάποιος… είναι ένα είδος δηλητηρίου, ένας καρκίνος», σημείωσε.

Αποκάλυψε ότι, ενώ είχαν να μιλήσουν τρία χρόνια, ο αδελφός της ήταν εκείνος που, όντας άρρωστος, της ζήτησε βοήθεια. «Έπρεπε να αναρωτηθώ, “Θα βοηθήσω τον εχθρό μου;” Και το έκανα. Ήταν σαν να έφυγε ένα τεράστιο βάρος από πάνω μου. Μπορούσα να είμαι μαζί του, να κρατώ το χέρι του, ακόμη κι αν πέθαινε, και να λέω “Σ’ αγαπώ και σε συγχωρώ”. Αυτό ήταν πολύ σημαντικό», εξήγησε η Μαντόνα.

Η σταρ, η οποία έχει γράψει τραγούδι προς τιμήν του, παραδέχτηκε ότι «αυτοί που σε πληγώνουν πιο πολύ είναι εκείνοι που αγαπάς πιο πολύ».