Ελεύθερος αφέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (27/12), μετά την απολογία του στον ανακριτή ο προπονητής πυγμαχίας από την Πάτρα ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση από 14χρονη αθλήτρια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησο, υπήρξε διχογνωμία μεταξύ εισαγγελέα και ανακριτή για το αν θα πρέπει να προφυλακιστεί ή όχι με αποτέλεσμα να αφεθεί προσωρινά ελεύθερος.

Η τελική απόφαση θα ληφθεί από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, το οποίο αναμένεται να συνεδριάσει εντός της εβδομάδας και έως τότε ο 47χρονος είναι προσωρινά ελεύθερος.

Ο κατηγορούμενος, εξερχόμενος του Δικαστικού Μεγάρου το μεσημέρι μετά την μαραθώνια απολογία του, δήλωσε «Είμαι αθώος. Θα φανεί η αλήθεια πεντακάθαρα στη συνέχεια».

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την καταγγελία της 14χρονης αθλήτριας, ο προπονητής φέρεται να την θώπευσε και να τις έκανε άσεμνες χειρονομίες. Η κοπέλα ενημέρωσε τη μητέρα της για το περιστατικό όταν εκείνη πήγε να την πάρει από τον αθλητικό σύλλογο κικ μπόξινγκ και κατήγγειλαν τον 47χρονο στην Αστυνομία.

Σε χειροκροτήματα ξέσπασαν συγγενείς και φίλοι

Φίλοι και συγγενείς τον περίμεναν με δάκρυα στα μάτια και στη θέα του ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, σημειώνει η τοπική σελίδα.

Για την αθωότητα του προπονητή είναι βέβαιο και ο συνήγορός του Φώτης Τσόλκας, ο οποίος, μιλώντας στο gnomip.gr στάθηκε στην μακρά επαγγελματική του πορεία αλλά και στις διακρίσεις τις οποίες έχουν πετύχει αθλητές υπό τις οδηγίες του.