Ακόμα μια καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση έρχεται στο φως, η οποία, αυτή τη φορά αφορά ένα ανήλικο κορίτσι. Πρόκειται για μια 14χρονη από την Πάτρα που κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση από τον 47χρονο προπονητή της μποξ, ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, που επικαλείται το tempo24.news, η σεξουαλική παρενόχληση σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (22/12) τη στιγμή που η κοπέλα είχε μείνει μόνη της με τον προπονητή της και ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου στο γυμναστήριο.

Ο προπονητής φέρεται να τη θώπευσε

Σύμφωνα με την καταγγελία της 14χρονης αθλήτριας, ο προπονητής φέρεται να την θώπευσε και να τις έκανε άσεμνες χειρονομίες. Η κοπέλα ενημέρωσε τη μητέρα της για το περιστατικό όταν εκείνη πήγε να την πάρει από τον αθλητικό σύλλογο κικ μπόξινγκ και κατήγγειλαν τον 47χρονο στην Αστυνομία.

Το βράδυ της Πέμπτης (23/12) η Αστυνομία στο πλαίσιο του αυτοφώρου, πέρασε χειροπέδες στον γνωστό προπονητή. Σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Δευτέρα στον ανακριτή, και μέχρι τότε θα παραμείνει στα κρατητήρια της Ασφάλειας Πατρών.