Ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, Στάθης Παναγιωτόπουλος, παραδόθηκε σήμερα (22/12) το μεσημέρι στην Αστυνομία, μετά τις καταγγελίες για τη δημοσίευση ροζ βίντεο στο διαδίκτυο.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, αφού παραδόθηκε στις Αρχές στη συνέχεια συνελήφθη και σύμφωνα με τον Alpha τα πρώτα λόγια που είπε στους αστυνομικούς ήταν: «Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται όλος αυτός ο ντόρος.

Δεν έχω αναρτήσει ποτέ μου βίντεο, τα είχα αυτά τα βίντεο στο παρελθόν, αλλά δεν τα έχω στην κατοχή μου».

Απόψε ο 58χρονος παρουσιαστής θα διανυκτερεύσει στα κρατητήρια και αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, την ίδια στιγμή που αναμένεται να υπάρξει ακόμη μία καταγγελία κοπέλας κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου και πρόκειται να καταθέσει την Πέμπτη (23/12) στη Θεσσαλονίκη.

Έρευνες στο σπίτι του Παναγιωτόπουλου με την παρουσία του

Σε συνέχεια των ερευνών που διεξάγει η αστυνομία στο σπίτι του Στάθη Παναγιωτόπουλου στη Θεσσαλονίκη, ο τηλεπαρουσιαστής μεταφέρθηκε νωρίτερα με χειροπέδες στην οικία του, στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στο αυτοκίνητό του

Πιθανότατα αυτό αποφασίστηκε προκειμένου να διαλευκάνει κρίσιμες πτυχές συνδεόμενες με τις καταγγελίες πρώην ερωτικών του συντρόφων περί δημοσιοποίησης βίντεο με προσωπικές τους στιγμές σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

Στο επίκεντρο των ερευνών, τις οποίες διεξάγει κλιμάκιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, παρουσία Πταισματοδίκη- βρίσκονται ηλεκτρονικές συσκευές, όπως υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα.

Οι έρευνες ολοκληρώθηκαν λίγο μετά τις 19:30 και ο παρουσιαστής επέστρεψε στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, όπου θα παραμείνει μέχρι να μεταχθεί αύριο ενώπιον της Εισαγγελικής Αρχής.

Πληροφορίες, αναφέρουν ότι παράλληλες έρευνες διεξάγονται στο εξοχικό του στην Αλόννησο.

«Είναι συντετριμμένος», λέει ο δικηγόρος του

Ο Γεώργιος Δακουράς, συνήγορος του πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα, αναφέρει σε δήλωσή του χαρακτηριστικά: «Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με την σημερινή του αυτόβουλη εμφάνιση έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση των διωκτικών Αρχών προκειμένου να συνδράμει στην έρευνα που διεξάγεται με απόλυτη εμπιστοσύνη τόσο στις διωκτικές αρχές όσο και στην ελληνική δικαιοσύνη προκειμένου οι υποθέσεις στις δύο εμφάνισές του να αντιμετωπιστούν στις πραγματικές τους διαστάσεις.

Οι ανακρίβειες, οι ανυπόστατες και οι δυνατές κατασκευασμένες φήμες για την αναχώρησή του στο εξωτερικό, ώστε να αποφύγουν τις Αρχές, σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Σας μεταφέρω ότι είναι συντετριμμένος και ότι έχει μετανιώσει ειλικρινά για την κατακριτέα συμπεριφορά του».