Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, στην Κυψέλη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, 43χρονος Αλβανός, κατηγορούμενος για σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος γυναικών.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, μετά από καταγγελία γυναίκας για άγνωστο άνδρα ο οποίος την πλησίασε στην Κυψέλη και της επιτέθηκε σεξουαλικά, εντοπίστηκε έπειτα από αναζητήσεις ο 43χρονος και προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, όπου αναγνωρίστηκε από την παθούσα.

Από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκε ο αλλοδαπός ως δράστης τριών ακόμη περιπτώσεων προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος γυναικών, που σημειώθηκαν κατά το τελευταίο τρίμηνο στην ίδια περιοχή.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι νεαρή κοπέλα είχε καταγράψει με το κινητό της τηλέφωνο άνδρα που της επιτέθηκε σεξουαλικά μέρα μεσημέρι στην Κυψέλη. Όπως είπε στο ΟΡΕΝ η κοπέλα «την Κυριακή (12/12) που μας πέρασε 12:15 το μεσημέρι κατέβαινα ένα πολυσύχναστο δρόμο της Κυψέλης και σταμάτησα για μία στιγμή να περάσει ένα αυτοκίνητο πριν διασχίσω το δρόμο. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή έρχεται από πίσω μου ένας άνδρας με πιάνει από το ύψος των μηρών και σπρώχνει την περιοχή που βρίσκονται τα γεννητικά του όργανα στα οπίσθιά μου. Και επανέλαβε αυτή την κίνηση αρκετές φορές. Μόλις με άφησε και γύρισα και τον είδα μου είπε “Σ’ ευχαριστώ”».