Καρτέρι είχε στήσει στο θύμα η δράστις της δολοφονίας σε ζαχαροπλαστείο στη Θεσσαλονίκη που σημειώθηκε σήμερα Δευτέρα (13/12). Η 55χρονη δέχθηκε τρεις πυροβολισμούς σε κοιλιά και ωμοπλάτη με καραμπίνα μέσα σε ζαχαροπλαστείο στη Νέα Μάδυτο του δήμου Βόλβης, έξω από τη Θεσσαλονίκη. Αρχικά διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής αλλά καθώς τα τραύματά της κρίθηκαν σοβαρά αποφασίστηκε η διακομιδή της στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η γυναίκα κατέληξε.

Εικάζεται μάλιστα ότι η δράστις είναι πεθερά του θύματος. Σύμφωνα με τον αδερφό της γυναίκας που πέθανε, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή Tlive του Alpha, η γυναίκα είχε τρία παιδιά και ήταν χωρισμένη. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο πρώην σύζυγός της δημιουργούσε προβλήματα καθώς ερχόταν και την απειλούσε με μαχαίρια.

Όπως είπε ο ίδιος είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή: «Τον παράτησε και πήρε άλλον άνδρα. Με τον πρώην σύζυγό της είχε προβλήματα. Τη φιλοξενούσε ο αδερφός μου. Πιο πολύ με τον πρώην σύζυγο είχε τα προβλήματα».

«Τον παραδίδαμε στην αστυνομία»

«Ερχόταν την απειλούσε συνέχεια ο πρώην άνδρας για κάποιο διάστημα αλλά η Αστυνομία των Τρικάλων τον έπιανε συνέχεια και τον τιμωρούσε. Με μαχαίρια ερχόταν εδώ και εμείς μερικές φορές τον παραδίδαμε στην Αστυνομία» ανέφερε ο άνδρας.

«Δεν είχε προηγούμενα με κανέναν εκτός με τον άνδρα της» συμπλήρωσε ο αδερφός της γυναίκας.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το έγκλημα

«Πρωινές ώρες σήμερα (13-12-2021), σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή της Νέας Μαδύτου, γυναίκα έβαλε με κυνηγετικό όπλο σε βάρος 55χρονης ημεδαπής, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της.

Η παθούσα μεταφέρθηκε αρχικά στο τοπικό Κέντρο Υγείας και ακολούθως σε νοσοκομείο της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την εξερεύνηση του χώρου.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης».