Παρέμβαση Αρείου Πάγου για τα σκουπίδια στην Τρίπολη

Κατεπείγουσα έρευνα παρήγγειλε η Εισαγγελέας Ευτέρπη Κουτζαμάνη


ΚΟΙΝΩΝΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ
20:00
26/03/2015
Παρέμβαση Αρείου Πάγου για τα σκουπίδια στην Τρίπολη
loading

Την παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Κουτζμάνη προκάλεσαν τα βουνά των σκουπιδιών που εδώ και 2,5 μήνες παραμένουν στους δρόμους της Τρίπολης καθιστώντας αφόρητη την κατάσταση για τους κατοίκους της περιοχής.

Η εισαγγελική λειτουργός παρήγγειλε την διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να ερευνηθεί η τέλεση ή όχι αξιοποίνων πράξεων και ζητεί άμεση ενημέρωση για το θέμα.

Στο έγγραφο της προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Τρίπολης η κ. Κουτζαμάνη επισημαίνει ότι μετά τα μέσα Δεκεμβρίου του 2014 τα απορρίμματα παραμένουν στους δρόμους και τους κοινόχρηστους χώρους της Τρίπολής και των οικισμών του εν λόγω Δήμου, «δημιουργώντας ανεξέλεγκτες καταστάσεις με άμεσο κίνδυνο για την δημόσια υγεία».

Αξίζει να σημειωθεί πως η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου μαζί με την παραγγελία της διαβίβασε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Τρίπολης αναφορά του πρώην δήμαρχου και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον δήμο Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη, στην οποία περιγράφεται η κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους της πόλης.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει