Σοκαρισμένοι είναι η μητέρα και οι κοντινοί συγγενείς του 39χρονου στον Βόλο που σκότωσε τη νονά του αλλά και τη μητέρα του δικηγόρου που θα τον αναλάμβανε, μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση ανθρωποκτονίας. Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση της δολοφονίας της νονάς του δράστη πήρε σοκαριστική τροπή όταν η αστυνομία ανακάλυψε ότι ο 39χρονος είχε σκοτώσει και μία 69χρονη γυναίκα μέσα στο σπίτι της το 2009, η οποία ήταν η μητέρα του δικηγόρου του.

«Όπως τα έκανε να τα λουστεί. Δε θέλω να με ρωτήσετε τίποτα. Δε με ενδιαφέρει. Τον έχω ξεγράψει» είπε η μητέρα του δράστη μιλώντας στο Mega. Εκτός από τη μητέρα, σοκαρισμένοι είναι και οι στενοί συγγενείς καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ του καναλιού, ο άνδρας είχε χτίσει το προφίλ του καλού οικογενειάρχη.

«Σαν πατέρας ήταν πάρα πολύ καλός, στοργικός με τα παιδιά, φρόντιζε τη γυναίκα του αλλά και εμάς, ό,τι χρειαζόμασταν μας το έφερνε, να μας εξυπηρετήσει. Πρόθυμος, ευγενικός και καλοκάγαθος. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω όλα αυτά που έγιναν. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σκότωσε τη νονά του αλλά ούτε και τη μητέρα του δικηγόρου του. Μου είναι αδιανόητο» λέει συγγενής.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του καναλιού, ο 39χρονος στην πραγματικότητα είχε παραβατικό παρελθόν και είχε οδηγηθεί ουκ ολίγες φορές στα δικαστήρια, ενώ είχε βρεθεί μπλεγμένος σε υποθέσεις ναρκωτικών, παράνομου τζόγου, εμπρησμού κι άλλα πολλά.

Η αντίδραση της κόρης του

Ο 39χρονος δύο μέρες πριν παραδοθεί είχε πάει σχολείο να πάρει τα παιδιά του, ενώ αφού παραδόθηκε για τη δολοφονία της νονάς του επικοινώνησε μαζί τους.

Η κόρη του του είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με το Mega, «μπαμπά σε αγαπώ, όταν βγεις από τη φυλακή να είσαι καλός άνθρωπος».