Μεγάλη είναι η αγωνία για τη ζωή μιας 80χρονης γυναίκας από την Κέρκυρα, η οποία εξαφανίστηκε μυστηριωδώς πριν από δύο εβδομάδας από την περιοχή Κοκκίνη, ενώ μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στις έρευνες των αρχών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, η κοινωνία του χωριού είναι συγκλονισμένη με την εξαφάνισή της, ενώ ανάμεσα στις πιθανότητες που εξετάζει η αστυνομία είναι και αυτή της εγκληματικής ενέργειας, με διάφορους υπόπτους να έχουν εξεταστεί.

Η γυναίκα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, ήταν αγαπητή στο χωριό, ασχολούνταν σε καθημερινή βάση με τα κτήματά της. Για την εξαφάνισή της έχει σημάνει Silver Alert, καθώς η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο. Την ημέρα που εξαφανίστηκε (6 Σπετεμβρίου) φορούσε αθλητικά παπούτσια.

Άνδρες της πυροσβεστικής, παρουσία αστυνομικών, «όργωσαν» τις προηγούμενες ημέρες με σκαπτικά μηχανήματα έκταση σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της 80χρονης, ωστόσο οι έρευνες ωστόσο απέβησαν άκαρπες.

«Θέλουμε να τη βρούμε, όπως τη βρούμε», δήλωσε ο αδερφός της αγνοούμενης Νίκος Χυτήρης παρακαλώντας κάποιος να τους βοηθήσει.