Σοκαριστικά είναι τα όσα φέρεται να επικαλείται στην προανακριτική του απολογία, ενώπιον των αστυνομικών της Ασφάλειας Ηρακλείου, ο 27χρονος Ρουμάνος, ο οποίος ομολόγησε, τελικά, ότι εκείνος εκτέλεσε, με καραμπίνα, το 39χρονο αφεντικό του στο Πετροκεφάλι Μεσαράς.

Σύμφωνα με το Cretalive, ο 27χρονος ισχυρίστηκε, μεταξύ άλλων, ότι το θύμα τον εξανάγκαζε με τη βία να συνευρίσκεται ερωτικά με επιχειρηματία ώστε να τον εκβιάζει και να τον «γδέρνει» οικονομικά.

Κάθε φορά, φέρεται να υποστήριξε, έδινε μεγάλα χρηματικά ποσά που κατέληγαν στην τσέπη του δολοφονημένου.

Κατά το τοπικό Μέσο, ο 27χρονος κατονομάζει, μάλιστα, τον επιχειρηματία στον οποίο αναφέρεται, ενώ μεταφέρει και και διαλόγους από τις συνευρέσεις αυτές.

Η ιστοσελίδα σημειώνει, εξάλλου, πως παραμένει άγνωστο αν τα όσα ισχυρίστηκε προανακριτικά ο Ρουμάνος, θα ειπωθούν και στην ανακρίτρια, στην οποία παραπέμπεται αύριο.

Κι αυτό γιατί ο 27χρονος εμφανίζεται να έχει ήδη επιχειρήσει τον αποπροσανατολισμό των αρχών, όπως γράφει το Cretalive.

Αξίζει να αναφερθεί πως η φονική καραμπίνα δεν έχει ακόμη βρεθεί, παρότι ο κατηγορούμενος φέρεται να υπέδειξε στην αστυνομία το σημείο που την πέταξε.

Υπενθυμίζεται πως από την πρώτη στιγμή ο 27χρονος υποστήριξε πως το θύμα τον κακοποιούσε, αλλά και ότι του χρωστούσε χρήματα, ισχυρισμοί οι οποίοι, μαζί με τα παραπάνω, καλείται να ερευνήσει η Δικαιοσύνη.