Για τον 27χρονο από τη Ρουμανία που σκότωσε τον 39χρονο γιο της μίλησε η μητέρα του. «Τον είχε σαν παιδί του. Του είχα πει να τον διώξει αλλά μου έλεγε πως είναι καλός στη δουλειά του. Αυτό τον έφαγε. Η ζήλια, η κακία, η πονηριά των ξένων;» λέει σύμφωνα με το neakriti.gr.

Υποστήριξε επίσης ότι ο Ρουμάνος, που ομολόγησε το έγκλημα, είχε επιχειρήσει στο παρελθόν να σκοτώσει οδηγό ταξί τυλίγοντας ζώνη στο λαιμό του.

Άγρια δολοφονία στη Μεσαρά Κρήτης: Ένταση στα δικαστήρια

Οι συγγενείς του 39χρονου βρέθηκαν έξω από τα δικαστήρια καθώς ο 27χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Υπενθυμίζεται ότι μαζί με τον 27χρονο συνελήφθη και ένας ακόμα Ρουμάνος από τον οποίο ο 27χρονος υποστηρίζει ότι προμηθεύτηκε το όπλο που χρησιμοποίησε.

Τη στιγμή της μεταφοράς του Ρουμάνου στα δικαστήρια επικράτησε πανδαιμόνιο με τους συγγενείς να ξεσπούν κατά του καθ’ομολογίαν δράστη φωνάζοντας «φονιά». Μάλιστα η μητέρα του λιποθύμησε στα σκαλιά του δικαστηρίου.

Ο 39χρονος άνδρας πυροβολήθηκε τη Δευτέρα σε εξωτερικό χώρο του σπιτιού του στο Πετροκεφάλι, το οποίο βρίσκεται μαζί με το ποιμνιοστάσιό του στον ίδιο χώρο, σε περιοχή έξω από το χωριό.

Μέσα στο σπίτι μάλιστα βρισκόταν το ανήλικο παιδί του 39χρονου που βγήκε να δει τι είχε συμβεί. Σύμφωνα ωστόσο με άλλη εκδοχή και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες η εν ψυχρώ εκτέλεση έγινε μπροστά στο ανήλικο παιδί του. Ο 39χρονος εξέπνευσε και ο 27χρονος Ρουμάνος εργάτης του, ομολόγησε στη συνέχεια ότι ήταν ο δράστης του άγριου φονικού.

(φωτογραφία ekriti.gr)