Στα χέρια των αρχών βρίσκονται 24 μετανάστες οι οποίοι πιάστηκαν στην Κρήτη και κατηγορούνται πως προσπάθησαν να ταξιδέψουν εκτός Ελλάδας με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Οι 24 αλλοδαποί βρέθηκαν στους αερολιμένες Ηρακλείου και Χανίων, όταν, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, επιχείρησαν να ταξιδέψουν, με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, στη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Ισπανία, το Βέλγιο και την Ελβετία.

Οι συλλήψεις 16 ανδρών και 8 γυναικών, πραγματοποιήθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από 9/8/2021 έως και 15.8.2021, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» και στον Διεθνή Αερολιμένα Χανίων «Ιωάννης Δασκαλογιάννης».

Σε έλεγχο από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Αερολιμένων οι αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Γαλλίας, Ιταλίας, Ιαπωνίας, Βουλγαρίας, Ρουμανίας, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και η προανάκριση διενεργείται από τα Αστυνομικά Τμήματα Αερολιμένα Ηρακλείου και Χανίων.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.