Τρόμος επικράτησε τα ξημερώματα της Παρασκευής σε νυχτερινό μαγαζί της Πάτρας όταν ένας πελάτης κατευθύνθηκε στο αυτοκίνητό του, άρπαξε ένα όπλο και επέστρεψε για να απειλήσει τον ιδιοκτήτη και τους εργαζόμενους.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, ο άνδρας μπήκε στο μαγαζί και απείλησε πως θα τους σκοτώσει όλους. Τελικά μετά από λίγη ώρα και αφού ηρέμησε αποχώρησε, δίχως να πυροβολήσει.

Άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία και μετά από λίγες ώρες, χθες το απόγευμα, ο 35χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ενώ εντοπίστηκε και το καλάσνικοφ το οποίο τελικά αποδείχθηκε ρεπλίκα, ενώ δεν είχε και γεμιστήρα.

Όπως αναφέρει η αστυνομία στην ανακοίνωσή της:

«Συνελήφθη, χθες το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 35χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή, οπλοχρησία και απειλή.

Ειδικότερα, ο δράστης την Πέμπτη 18/12 νωρίς το πρωί, στην Πάτρα, έπειτα από φραστικό επεισόδιο με υπαλλήλους καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, κάλυψε τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με ένα φουλάρι και κινήθηκε με το όχημα του προς την είσοδο του καταστήματος, απειλώντας υπαλλήλους και θαμώνες, με ένα αεροβόλο τυφέκιο – απομίμηση- καλάσνικοφ.

Από τις έρευνες που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη χθες το πρωί στην Πάτρα, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρήκαν και κατέσχεσαν το αεροβόλο τυφέκιο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.»