Να αυτοκτονήσει live στο Facebook προσπάθησε ένας 60χρονος στη Λούτσα, ο οποίος δεν άντεξε την απώλεια της συζύγου του. Ο άνδρας είχε καταναλώσει αλκοόλ και είχε βάλει το όπλο στον κρόταφο ενώ ακούστηκαν και δύο πυροβολισμοί μέσα στο σπίτι.

Μια γυναίκα κάλεσε την Αστυνομία και αμέσως άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ κινητοποιήθηκαν και τον πρόλαβαν. Το περιστατικό περιέγραψε στον ΑΝΤ1 ο Γενικός Γραμματέας Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος.

«Ειδικοί φρουροί της ομάδας ΔΙΑΣ ΒΑ Αττικής που εργάζονταν στην περιοχή της Αρτέμιδας πήραν σήμα από το Κέντρο Επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης να πάνε άμεσα σε ένα σπίτι διότι άτομο απειλούσε να βάλει τέλος στη ζωή του με όπλο και έπρεπε σύντομα και με μεγάλη προσοχή να τον αποτρέψουν. Όταν έφτασαν στο σπίτι, είδαν από το παράθυρο τον άνδρα γονατισμένο και με το όπλο στον κρόταφο. Οι αστυνομικοί για να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος δεν περίμεναν διαπραγματευτή όπως επιτάσσει το πρωτόκολλο και μπήκαν στην οικία. Κατάφεραν να του πάρουν το όπλο και έτσι κατάφεραν να τον σώσουν» είπε.