Το πρώτο επισκεπτήριο δέχθηκε σήμερα ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, στις φυλακές Κορυδαλλού όπου βρίσκεται προφυλακισμένος μετά την ομολογία του φόνου στα Γλυκά Νερά.

Τον 33χρονο επισκέφθηκε ο δικηγόρος του με τον οποίο συζήτησαν για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, όπως μετέδωσε το Mega. Πρόκειται για ένα θέμα το οποίο αναμένεται να έχει κριθεί από την Εισαγγελία Ανηλίκων τα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Σημειώνεται ότι με αίτηση που υπέβαλαν, μέσω του νομικού τους παραστάτη Γιάννη Κώτσου στην Εισαγγελία Ανηλίκων ο πατέρας και η μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ζητούν την από κοινού επιμέλεια της μικρής με την οικογένεια της Καρολάιν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ζητείται να κατανεμηθεί ο χρόνος ως προς την άσκηση της επιμέλειας της μικρής, η οποία θα μπορεί να διαμένει από τον Οκτώβριο έως τον Απρίλιο κάθε έτους με τους γονείς του πατέρα της και το υπόλοιπο χρονικό διάστημα με την οικογένεια της μητέρας της στην Αλόννησο.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.