Ρόλο «κλειδί» φαίνεται πώς είχε η Ελένη Μυλωνοπούλου στην εξιχνίαση του στυγερού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με όσα είπε η δικηγόρος της «ψυχολόγου» της Καρολάιν στον ΣΚΑΪ, από την πρώτη στιγμή που κατέθεσε στις αρχές μίλησε για τις κακές σχέσεις του ζευγαριού, βάσει όσων της είχε πει η 20χρονη, «φωτογραφίζοντας» τον πιλότο ως βασικό ύποπτο για τη δολοφονία της κοπέλας, ενώ οι μεταγενέστερες δηλώσεις της έγιναν κατόπιν συνεννόησης με την Αστυνομία για να μην ανησυχήσει ο συζυγοκτόνος.

«Η αλήθεια που κατέθεσε η πελάτης μου, δεν είχαν καμία σχέση με όσα δήλωνε στη συνέχεια μετά από συνεννόηση με την Αστυνομία. Σε καμία περίπτωση δεν είπε στον Αναγνωστόπουλο πως έδωσε κατάθεση και για αυτό δεν διέρρευσε το παραμικρό από την Αστυνομία», ανέφερε η Σταματία Μάρκου, σημειώνοντας ότι «πολλές φορές το ζευγάρι έφτανε στα άκρα».

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το τηλεφώνημα συγγενή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στην «ψυχολόγο»

«Τρίτο πρόσωπο την αποκάλεσε με το όνομά της αμέσως μετά από την έξοδό της από την ΓΑΔΑ. Ήταν συγγενικό πρόσωπο του δολοφόνου. Η ερώτηση που της έκανε ήταν “Σε κάλεσαν στη ΓΑΔΑ για κατάθεση; Να έχεις το νου σου, μπορεί να σε καλέσουν”. Η πελάτης μου αρνήθηκε πως την κάλεσαν. Δώσαμε τον αριθμό του τηλεφώνου του προσώπου που κάλεσε στις Αρχές την ίδια ώρα», πρόσθεσε η δικηγόρος της κυρίας Μυλωνοπούλου.

Η κυρία Μάρκου τόνισε πως ο Αναγνωστόπουλος την είχε καλέσει αρκετές φορές στο τηλέφωνο, ζητώντας της να πει καλά λόγια για εκείνον στην Αστυνομία, με την «ψυχολόγο» της Καρολάιν να είναι σε άμεση γραμμή με τις Αρχές.

Τα προβλήματα που εντόπισε η Αστυνομία στην κατάθεση του πιλότου

Εξ αρχής υπήρξαν προβληματικά σημεία στην κατάθεση του πιλότου, ωστόσο δεν υπήρχε καθαρή εικόνα σχετικά μα την καταγγελλόμενη ληστεία, τόνισε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ η αναπληρώτρια εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, Άννα Ευθυμίου.

Η κα Ευθυμίου δήλωσε, μάλιστα, ότι στο σενάριο της ληστείας υπήρχε ρεαλισμός.

Εξήγησε ότι εφόσον ερευνήθηκαν όλα τα στοιχεία και αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της ληστείας, τότε οι υποψίες στράφηκαν στο σύζυγο.

Επίσης, σημείωσε ότι όλα τα στοιχειά που έδειξαν ως ύποπτο τον σύζυγο συγκεντρωθηκαν τις τελευταίες ημέρες.

Η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ ανέφερε πως ένα από τα στοιχειά αυτά ήταν το δέσιμο στα χεριά του καθώς τα σημάδια που είχε δεν συσχετίζονταν με τις ώρες που ο ίδιος δήλωσε ότι ήταν δεμένος.

Από τις μέχρι στιγμής έρευνες δεν προκύπτει εμπλοκή τρίτου προσώπου. Ωστόσο, πρόσθεσε πως συνεχίζεται η κύρια ανάκριση.