Τους λόγους για τους οποίους είναι πιθανό να μην υπήρξε πάλη ανάμεσα στην Καρολάιν και τον 33χρονο σύζυγο και δολοφόνο της ανέλυσε ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης, εξηγώντας πως είναι αδύνατον ένα θύμα ασφυξίας να μην παλέψει για τη ζωή του, κάτι που ωστόσο δεν φάνηκε στη σορό της 20χρονης.

Αναλύοντας τα σενάρια που μπορεί να υπήρξαν το μοιραίο βράδυ στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών ο ιατροδικαστής υπογράμμισε ότι κανένας άνθρωπος δεν θα δεχθεί τον κίνδυνο ασφυξίας χωρίς να αντιδράσει.

«Όταν μιλάμε για ασφυξία, μιλάμε για τον βίαιο θάνατο μέσω αποστέρησης παράγοντα απαραίτητου για τη ζωή και είναι αυτονόητο ότι το θύμα θα αντισταθεί, δεν μπορούμε να μείνουμε χωρίς οξυγόνο» σημείωσε ο κ. Τσαντίρης, υπογραμμίζοντας πως σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να έχει προηγηθεί εξουδετέρωση των αμυνών του.

Απαντώντας σε ερώτημα για το αν ο 33χρονος έπνιξε στην Καρολάιν ενώ κοιμόταν είπε ότι είναι πιθανό να υπάρξει εξουδετέρωση των αμυνών «είτε μέσω ουσιών, είτε μέσω δύναμης, είτε μέσω αιφνιδιασμού ή τέλος αν το θύμα σε γνωρίζει και σε αφήσει να το πλησιάσεις» πρόσθεσε ο Σωκράτης Τσαντίρης, τονίζοντας πως θα πρέπει να εξεταστεί από τις Αρχές το γεγονός ότι δεν υπήρξε προσπάθεια αντίδρασης της άτυχης Καρολάιν.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.