Άγνοια για την προκαταρκτική εξέταση που διενεργείται σε βάρος της «ψυχολόγου» της 20χρονης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, δήλωσε πως είχε η δικηγόρος της, τονίζοντας πως η Ελένη Μυλωνοπούλου εμφανίστηκε σήμερα με δική της πρωτοβουλία στη ΓΑΔΑ.

«Δεν έχουμε καμία έγκληση, καμία μηνυτήρια αναφορά, καμία δικογραφία. Με δική μας πρωτοβουλία απευθυνθήκαμε στις αρχές» δήλωσε στο Mega, η δικηγόρος, Σταματία Μάρκου.

«Με δική μας πρωτοβουλία πήγαμε στην ΓΑΔΑ. Την μετέφερα εγώ με το δικό μου αυτοκίνητο. Δεν κλήθηκε στην ΓΑΔΑ. Τώρα από το κανάλι σας έμαθα ότι διενεργείται προκαταρκτική. Μέχρι τώρα δεν έχουμε οποιαδήποτε όχληση από κάποια εισαγγελική αρχή ή την ΓΑΔΑ» πρόσθεσε η κ. Μάρκου.

«Εμείς επισκεφθήκαμε την εισαγγελική αρχή. Πριν γίνει οποιαδήποτε κλήση, ενεργήσαμε για τη προστασία μας, επειδή δόθηκε τέτοια έκταση στην εντολέα μου, απευθύνθηκα στην αρμόδια αρχή και δηλώσαμε τις νόμιμες επαγγελματικές δραστηριότητες και ότι υφίσταται άδικα μια επίθεση. Ζητήσαμε και την συμβολή των αξιωματικών για το πώς θα προστατευθούμε από τις επιθέσεις» συμπλήρωσε η δικηγόρος.

πρόσθεσε η δικηγόρος, λέγοντας ότι η πελάτισσά της «είναι πρώτο θέμα σε όλα τα κανάλια».

Σημειώνεται ότι η «ψυχολόγος» ανέφερε στην κατάθεσή της στο Τμήμα Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής, ότι «ουδέποτε δήλωσα ψυχολόγος» ενώ έκανε λόγο για παρερμηνεία των μέσων ενημέρωσης που λανθασμένα της έδωσαν το τίτλο της ψυχολόγου.