Στο τμήμα προστασίας περιουσιακών δικαιωμάτων της Ασφάλειας βρίσκεται εδώ και κάποια ώρα η Ελένη Μυλωνοπούλου, η γυναίκα που δήλωνε πως είναι η ψυχολόγος της άτυχης Καρολάιν, η οποία δολοφονήθηκε πριν από σχεδόν έναν μήνα μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Σε μία εξέλιξη της τελευταίας ώρας η γυναίκα βρίσκεται στην αστυνομική διεύθυνση καθώς εδώ και κάποια 24ωρα έχει ανοίξει μία έντονη συζήτηση για την ιδιότητά της αλλά και την ευκολία με την οποία έδινε πληροφορίες για τις κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Alpha η αστυνομία αναζήτησε στο σπίτι της την κ. Μυλωνοπούλου και της ζήτησαν να τους ακολουθήσει στη ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με νεότερες πλήροφορίες η κ. Μυλωνοπούλου εκλήθη στη ΓΑΔΑ μετά και την ανακοίνωση του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων η οποία ζητούσε από την γυναίκα που δηλώνει ψυχολόγος της Καρολάιν να προσκομίσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα που να αποδεικνύουν τα λεγόμενά της.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.