Στο «μικροσκόπιο» της δικαιοσύνης μπαίνει η «ψυχολόγος» της άτυχης Καρολάιν που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης με κεντρικό πρόσωπο την γυναίκα που κλήθηκε να βοηθήσει ψυχολογικά την Καρολάιν μετά τη γέννηση του παιδιού της και καταγγέλλεται ότι δεν έχει πτυχίο αλλά ούτε και άδεια άσκησης επαγγέλματος.

Στο πλαίσιο της έρευνας θα διερευνηθεί αν έχει τελεστεί το αδίκημα της απάτης κατ’ εξακολούθηση και της παραβίασης επαγγελματικής εχεμύθειας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι νωρίτερα σήμερα η «ψυχολόγος» πέρασε το κατώφλι της ΓΑΔΑ για να καταθέσει σχετικά με την αμφισβήτηση της ιδιότητας της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η φερόμενη ως ψυχολόγος καταθέτει στην αστυνομία καθώς ήταν εκείνη που παρακολουθούσε την 20χρονη και είχε πρόσβαση σε ευαίσθητες πληροφορίες σχετικά με τη ζωή του ζευγαριού.

Μάλιστα, οι πληροφορίες που έδινε η «ψυχολόγος» για τις συνεδρίες με το ζευγάρι στάθηκαν η αφορμή για να την καλέσει ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων να καταθέσει το πτυχίο ΑΕΙ της και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος της.