Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, καθώς φαίνεται ότι υπάρχει ένας κύκλος υπόπτων που εξετάζουν οι αρχές.

Ειδικότερα, ο 32χρονος πιλότος, σύζυγος της άτυχης Καρολάιν, είδε 150 φωτογραφίες σεσημασμένων, με ένα άτομο να έχει μεγαλύτερο ποσοστό αναγνώρισης από τον ίδιο. Παράλληλα, υπάρχει και μία λίστα 15 υπόπτων με μικρότερες ομοιότητες με τους δράστες.

Μέσα στον κύκλο των 10-15 υπόπτων που έχει σχηματίσει η ΕΛ.ΑΣ., ένας από αυτούς φαίνεται ότι ταιριάζει περισσότερο με την περιγραφή που έχει δώσει ο πιλότος.

Σύμφωνα με τον ANT1, φέρεται επίσης να έχει αναγνωρίσει τη γλώσσα που μιλούσαν μεταξύ τους οι «σκληροί» κακοποιοί, οι οποίοι είναι πιθανότατα αλβανικής καταγωγής.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, στο σπίτι όπου δολοφονήθηκε η 20χρονη κοπέλα, ενώ βρισκόταν δίπλα στο βρέφος της, έχει βρεθεί, ακόμη, αποτύπωμα παπουτσιού που ανήκει σε έναν από τους δράστες και εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη του πιλότου και εκπαιδευτή του συζύγου της άτυχης Καρολάιν. Ο έμπειρος εκπαιδευτής της πολιτικής αεροπορίας και η σύζυγός του, έπεσαν θύματα άγριας ληστείας στην πολυτελή μονοκατοικία τους στο Αλεποχώρι Μεγάρων.

Όμως σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, το σενάριο ο δράστης να είναι κάποιος από τα 10 άτομα που ξεχώρισε ο σύζυγος της άτυχης 20χρονης, δεν είναι πολύ ισχυρό.

Γλυκά Νερά: Σάλος με την «ψυχολόγο» της Καρολάιν – Η νέα απάντησή της

Την ίδια στιγμή μεγάλη κουβέντα έχει προκύψει με την ψυχολόγο της Καρολάιν.

Η εμφάνιση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Ελένης Μυλωνοπούλου στην οποία είχε απευθυνθεί η 20χρονη κοπέλα για να διαχειριστεί προσωπικά της θέματα προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων που της ζήτησε να θέσει σε γνώση τους το πτυχίο και την άδεια ασκήσεως ψυχολόγου.

Αντί αυτού η κα. Μυλωνοπούλου τους έστειλε εξώδικο και σήμερα ζήτησε με μια νέα γραπτή ανακοίνωση να σταματήσει ο σύλλογος να ασχολείται με αυτό το θέμα.

«Επιτέλους σωπάστε! Σεβαστείτε τις έρευνες των διωκτικών αρχών και τη μνήμη της δολοφονηθείσας εικοσάχρονης».

Η κα. Μυλωνοπούλου υποστηρίζει πως ουδέποτε δήλωσε ψυχολόγος αλλά σύμβουλος ψυχικής υγείας και κλινική υπνοθεραπεύτρια για τη νόμιμη άσκηση των οποίων δεν χρειάζεται όπως τόνισε καμία διοικητική άδεια.

Ωστόσο στον χρυσό οδηγό εμφανίζεται ως ψυχολόγος μαζί με συνεργάτη της η οποία πάντως, όπως ανέφερε στο MEGA, δεν έχει αυτή την ιδιότητα.

Οι αρχές παρακολουθούν στενά την υπόθεση και τις κινήσεις της φερόμενης ως ψυχολόγου.