Τρία άτομα συνελήφθησαν στην Ξάνθη ως δράστες της επίθεσης που δέχτηκε χθες ένας 26χρονος Πακιστανός σε κατάστημα της πόλης, όπου βρισκόταν με άλλους ομοεθνείς του. Πρόκειται για δύο ημεδαπούς, ηλικίας 19 και 20 ετών, και έναν 24χρονο Αλβανό.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, ένας 26χρονος κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης, ότι χθες το μεσημέρι, ενώ βρισκόταν, με άλλους ομοεθνείς του, σε κατάστημα στην Ξάνθη, τους πλησίασαν άγνωστα άτομα και ένα εξ αυτών του επιτέθηκε χτυπώντας τον, με τα χέρια, στο κεφάλι.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες και αναζητήσεις, κατά τη διάρκεια των οποίων, συνέλαβαν χθες το απόγευμα τον 20χρονο και το βράδυ τους άλλους δύο δράστες, διότι όπως προέκυψε, ήταν τα άτομα που πλησίασαν τους τρεις αλλοδαπούς, καθώς επίσης ότι ο 24χρονος υπήκοος Αλβανίας, ήταν αυτός που κατάφερε τα χτυπήματα στον 26χρονο.

Ο 26χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Σημειώνεται ότι ο 20χρονος έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για σωματικές βλάβες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.