Σε 14 χρόνια φυλάκισης καταδίκασε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου έναν Πακιστανό, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για βιασμό κατ’ εξακολούθηση ενός ανηλίκου στο ΚΥΤ Λέρου.

Ο άνδρας, στις 24 Δεκεμβρίου 2019, εξανάγκασε τον ομοεθνή του, με τη χρήση βίας, σε συνουσία. Το ίδιο είχε κάνει, σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, άλλες δύο φορές. Το περιστατικό κατήγγειλε ο ανήλικος, καταρρίπτοντας έτσι όσα είχε ισχυριστεί ο Πακιστανός, ότι εκείνη την ημέρα δεν είχε βγει καθόλου από Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης και ότι δεν τον γνωρίζει.

Οι ισχυρισμοί του όμως καταρρίφθηκαν και από τα λεγόμενα ενός Σύρου που επιβεβαίωσε ότι εκείνη την ημέρα άκουσε το παιδί να φωνάζει βοήθεια στα αραβικά και πηγαίνοντας στο σημείο είδε τον άνδρα να τον βιάζει.

Σημειώνεται ότι ο Πακιστανός, απολογούμενος χθες, αρνήθηκε την κατηγορία υποστηρίζοντας ότι συγγενικό πρόσωπο του ανηλίκου, που έχει αναλάβει την επιμέλειά του, έχει μαζί του οικονομικές διαφορές από την λειτουργία του πάγκου πώλησης κοτόπουλων που διαθέτει και ότι μεθόδευσε την κατάθεση του παιδιού.