Στην ειδική πτέρυγα του ισογείου των φυλακών Δομοκού που έχει δημιουργηθεί για τον αρχηγό και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής βρίσκεται ο καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Γιάννης Λαγός.

Εκεί, σύμφωνα με το Mega, είχε και το πρώτο τετ α τετ με τον Ηλία Κασιδιάρη και τον Νίκο Μιχαλολιάκο. Οι τρεις τους, σύμφωνα με πληροφορίες του καναλιού, συναντήθηκαν και κουβέντιασαν στο προαύλιο των φυλακών παρά τις διαφορές που οδήγησαν και στην ανεξαρτητοποίηση του Λαγού στην Ευρωβουλή.

Ο Γιάννης Λαγός βρίσκεται στο ίδιο κελί με τον πυρηνάρχη του Περάματος Αναστάσιο Πανταζή, που καταδικάστηκε μεταξύ άλλων για τις αιματηρές επιθέσεις σε μέλη του ΠΑΜΕ και σε Αιγύπτιους αλιεργάτες.

Μετά το κελί του Γιάννη Λαγού, βρίσκεται αυτό στο οποίο βρίσκονται ο Νίκος Μιχαλολιάκος με τον Αριστοτέλη Χρυσαφίτη και δίπλα τους εκείνο που κρατούνται ο Ηλίας Κασιδιάρης με τον Αντώνη Γρέγο.

Ο αρχηγός και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής, προαυλίζονται ξεχωριστά, μία φορά την ημέρα, σε μια φυλακή που σχεδιάστηκε για 600 κρατούμενους, σήμερα βρίσκονται 90 περισσότεροι.

Ο Γιάννης Λαγός περιμένει την απόφαση της κεντρικής επιτροπής μεταγωγών για να μάθει αν θα ικανοποιηθεί το αίτημά του για μεταφορά στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς υποστηρίζει ότι εκεί θα μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντα του ευρωβουλευτή.

Σημειώνεται ότι στην ίδια φυλακή αλλά σε άλλη πτέρυγα βρίσκεται και ο Δημήτρης Κουφοντίνας.