Αρνήθηκε τις κατηγορίες του βιασμού κατ’ εξακολούθηση και της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια της θετής του κόρης ο 47χρονος στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι δεν διέπραξε όσα του αποδίδονται και ότι τον παγίδευσε το κορίτσι. Όσον αφορά τα μηνύματα με ερωτικά υπονοούμενα, που φέρεται ότι έστελνε στην κοπέλα, ο 47χρονος ανέφερε πως τα έγραφε η ίδια όταν έπαιρνε το κινητό τηλέφωνο του σύμφωνα με το grtimes.gr.

Μετά την απολογία του, προφυλακίστηκε με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως.

Ο 47χρονος έχει αναγνωρίσει τη 18χρονη (σήμερα) κόρη της συζύγου του, ως δικό του παιδί, ενώ το ζευγάρι απέκτησε άλλα δύο παιδιά. Η σύζυγός κατέθεσε ότι ο άνδρας της συμπεριφερόταν καλά σε όλα τα παιδιά. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν τον άνδρα το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή της Σταυρούπολης.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο 47χρονος έδρασε τουλάχιστον από το 2019 έως αρχές Μαΐου του 2021. Μάλιστα και ανήμερα του Πάσχα, φέρεται ότι αποπειράθηκε ξανά να ασελγήσει σε βάρος της κόρης του χωρίς τη συναίνεσή της.