Νέα προθεσμία, για την ερχόμενη Παρασκευή, έλαβαν οι τρεις κατηγορούμενοι οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση της άγριας κακοποίησης 27χρονης στη Νέα Σμύρνη, στις 15 Απριλίου.

Οι κατηγορούμενοι, δύο άνδρες και μία γυναίκα, οδηγήθηκαν ενώπιον της 2ης ανακρίτριας ναρκωτικών από την οποία ζήτησαν επιπλέον χρόνο για να προετοιμάσουν την υπεράσπιση τους καθώς δεν έχει ενσωματωθεί στη δικογραφία η ιατροδικαστική εξέταση της καταγγέλλουσας, ενώ εκκρεμεί και η ανάλυση βιντεοληπτικού υλικού από κάμερες ασφαλείας που είχε εγκαταστήσει ο βασικός κατηγορούμενος στο σπίτι του.

Η υπόθεση έφτασε στη δικαιοσύνη μετά την σοκαριστική καταγγελία της νεαρής γυναίκας ότι βιάσθηκε από τον έναν κατηγορούμενο ο οποίος στη συνέχεια της ξύρισε το κεφάλι ενώ οι άλλοι δυο παρακολουθούσαν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τρεις κατηγορούμενοι αρνούνται τις κατηγορίες. Ο φερόμενος ως βασικός πρωταγωνιστής στην υπόθεση, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αρνείται ότι βίασε την 27χρονη ωστόσο φέρεται να ισχυρίζεται πως το μοιραίο βράδυ καβγάδισε με την νεαρή γυναίκα γιατί διαπίστωσε πως τον έκλεψε και να παραδέχεται ότι την ξυλοκόπησε και της έκοψε μια τούφα από τα μαλλιά.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του, Σύλβια Πανά, ό,τι συνέβη μέσα στο διαμέρισμα έχει καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και όταν το υλικό αυτό θα φτάσει στις ανακριτικές αρχές θα φανεί ότι ο κατηγορούμενος ουδέποτε βίασε την καταγγέλλουσα. Επιπλέον, η συνήγορος σημείωσε ότι ο ένας φίλος του φερόμενου ως δράστη, ο οποίος σύμφωνα με την καταγγέλλουσα παρακολουθούσε τη σκηνή του βιασμού, είναι τυφλός.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος των κατηγορουμένων έχει ασκηθεί ποινική δίωξη, κατά περίπτωση, για βιασμό με συμμετοχική δράση και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν 65 γραμμάρια κοκαΐνης.