Ισχυρές είναι οι αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο όπου δολοφονήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (9/4) στον Άλιμο ο Γιώργος Καραϊβάζ. Επί τόπου έχουν σπεύσει αξιωματικοί της Ασφάλειας καθώς και κλιμάκιο της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών, ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί προκειμένου να ερευνηθεί.

Ο δημοσιογράφος επέστρεψε γύρω στις 14:15 στο σπίτι του στον Λόφο Πανί από το στούντιο της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Πικέρμι που βρισκόταν νωρίτερα. Οι δύο δράστες που τον περίμεναν και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές επέβαιναν σε μηχανάκι, τον πυροβόλησαν αρκετές φορές και τράπηκαν αμέσως σε φυγή. Πιθανό είναι να χρησιμοποίησαν σιγαστήρα καθώς κανείς δεν άκουσε πυροβολισμούς.

Στο σημείο βρέθηκαν τουλάχιστον 12 σφαίρες.

Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο δραστών.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία και μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, τουλάχιστον σε επίπεδο αστυνομικό, ο δημοσιογράφος δεν είχε αναφέρει ότι δεχόταν απειλές και δεν είχε υποβάλει ποτέ αίτημα για αστυνομική φύλαξη.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του newsbeast.gr:

Ποιος ήταν ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ

Ο Γιώργος Καραϊβάζ ασχολούταν με το αστυνομικό ρεπορτάζ, εργαζόταν στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» και ήταν διαχειριστής και στην ιστοσελίδα bloko.gr.

Στο παρελθόν ήταν επικεφαλής του αστυνομικού ρεπορτάζ στον ΑΝΤ1.

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος